Jeg er netop vendt hjem efter en fantastisk ferie i det smukke Kroatien, og jeg er fuldstændig forelsket i landets frodige natur, de venlige...

Så er jeg tilbage

Jeg er netop vendt hjem efter en fantastisk ferie i det smukke Kroatien, og jeg er fuldstændig forelsket i landets frodige natur, de venlige mennesker og de skønne badestrande. Vi kørte helt ned til den sydlige del af landet, hvor vi boede på en campingplads på en lille halvø. Campingpladsen lå på en klippeside, og pladserne var små terrasser med havudsigt. Jeg kan godt lidt, når der ikke er særlig mange turister (og helt klart ingen danskere), for så føler jeg virkelig, at jeg er taget væk fra hverdagen og kan nyde ferien. Vi var de eneste danskere på campingpladsen, så det faldt lige i min smag.

I løbet af ferien var vi en tur i Dubrovnik, som er utrolig smuk by. Når man kører ind i byen nordfra kommer man først til en flot bro, der fører til den nye bydel. Helt nede ved vandet langs klipperne ligger den gamle middelalderby, som er en fryd for øjet.

Vi var også en tur i Kroatiens enorme nationalpark. Det tog os otte timer at komme hele parken rundt, og vi var fuldstændig udmattede fysisk og mentalt på grund af de mange vanvittigt smukke indtryk. 

Jeg har samlet et par billeder til jer, selvom det aldrig er muligt at gengive stemningen og de overvældende indtryk.    


Jeg håber også, I har nydt ferien og er blevet en masse oplevelser rigere...


2 kommentarer:

  1. Det lyder helt enestående fantastisk - og billederne udstråler den perfekte feriestemning.

    SvarSlet
  2. Tak - det kan helt sikkert anbefales :)

    SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.