Som jeg skrev i indlægget her , vil jeg utrolig gerne eje "The Blue Fairy Book". Nu har jeg modtaget den med posten, og jeg er sim...

"The Blue Fairy Book"

Som jeg skrev i indlægget her, vil jeg utrolig gerne eje "The Blue Fairy Book". Nu har jeg modtaget den med posten, og jeg er simpelthen så glad for den. Den har det fineste cover, og nogle smukke illustrationer. Jeg kan slet ikke vente, til jeg skal genlæse nogle af de gamle eventyrer fra min barndom. 

2 kommentarer:

  1. Det er netop sådan en fin, fin, fin bog. Eventyrene deri er naturligvis også enormt fine; selvom jeg måske synes, de er lidt svage i Langs udformning. Men det er selvfølgelig en smagssag, og jeg ser frem til at høre, hvad du synes :)

    SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.