Cirka en gang om måneden kommer postbuddet slæbende med store pakker fra Amazon eller Saxo, og min kæreste spørger mig opgivende, hvad jeg n...

Dem må jeg eje

Cirka en gang om måneden kommer postbuddet slæbende med store pakker fra Amazon eller Saxo, og min kæreste spørger mig opgivende, hvad jeg nu har købt. Jeg elsker bøger, og hvis jeg skal læse en bog, vil jeg også eje den. De sidste par dage har jeg siddet og surfet lidt på nettet og besluttet mig for, hvilke bøger der skal hjem og stå på min bogreol næste gang. 

Den første bog er Andrew Langs "The Blue Fairy Book" fra Barnes and Nobles leatherbound classics. Jeg har ellers lidt blandede følelser med hensyn til deres bøger. Nogle af dem, for eksempel "The Blue Fairy Book", er simpelthen så fine og yndige. Jeg er helt vild med den blå farve og de sølvbelagte sider. Der er dog også nogle af deres bøger, der ser lidt kiksede og "billige" ud. Men denne her smukke bog med fantastiske eventyrer er helt perfekt, og den skal i hvert fald hjem og stå på min bogreol. 


Den næste bog på ønskelisten er "The first last kiss" af Ali Harris. Det er en kærlighedshistorie, der handler om, hvordan man forsøger at holde fast i noget, der langsom er ved at forsvinde. Den har fået rigtig gode anmeldelser på Goodreads, så jeg glæder mig meget til at læse den. Desuden er designet også bedårende, og den vil pynte på min bogreol. 


Derudover skal jeg også have fat i "The Universe versus Alex Wood" af Gavin Extence. Den handler om en dreng, der rammes af en meteorit, der mærker ham for livet. Men da drengen er 17 år møder han en enkemand, som lærer ham at leve livet på trods af en svær barndom. Det er en fortælling om et møde mellem to mennesker med forskellige liv, der bliver gode venner og støtter hinanden. Det lyder som en utrolig spændende og rørende roman.  


Til sidst er jeg nødt til at eje "Og bjergene gav genlyd" af Khaled Hosseini. Han er forfatter til bestsellerne "Drageløberen" og "Under en strålende sol", som jeg har læst tidligere. Det er nogle fantastiske bøger, og derfor har jeg også høje forventninger til hans nye roman. Jeg har valgt, at jeg vil købe den på dansk, fordi jeg har de andre bøger på dansk, og så synes jeg, den danske udgave har et flottere cover end den engelske. 


Jeg har allerede svært ved at vente, til postbuddet kæmper sig op af trappen endnu engang, så jeg kan tilføje disse flotte og gode romaner til bogreolen. 


3 kommentarer:

 1. Ih jeg vil også virkelig gerne have fat i den nye Hosseini, jeg er bare så frygtelig nærig - synes godt nok prisen ligger lidt højt lige nu. Du må endelig give lyd om hvad du synes om den!
  Knus Gitte, boghylden.wordpress.com :)

  SvarSlet
 2. "The Blue Fairy Book" er nemlig sådan en fin bog i en virkelig smuk indpakning. Den pynter i bogreolen!

  SvarSlet
 3. Tusind tak for jeres kommentarer. I må undskylde det sene svar, men jeg skulle lige hjem fra en fantastisk ferie i det skønne Kroatien :)

  "The Blue Fairy Book" ventede på mig, da jeg kom hjem, og den er simpelthen så smuk. Den har også nogle flotte illustrationer og er lækker at bladre i. Jeg glæder mig til at læse den :)

  Jeg synes også, at "Og bjergene gav genlyd" er lidt dyr, men jeg må bare have fat i den. Jeg har ikke bestilt den endnu, men når jeg har fået fat i den og læst den, skal jeg nok fortælle, hvad jeg synes om den :)

  SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.