For nyligt fandt jeg en af mine gamle barndomsromaner hjemme hos mine forældre. "Anne fra Grønnebakken" var en af de første romane...

"Anne fra Grønnebakken"

For nyligt fandt jeg en af mine gamle barndomsromaner hjemme hos mine forældre. "Anne fra Grønnebakken" var en af de første romaner, jeg læste, og den har haft afgørende betydning for mig som læser. Den satte gang i min interesse, og siden dengang har jeg lånt og købt hundredevis af bøger. Jeg blev ramt af nostalgi, da jeg fandt bogen, og jeg fik følelsen af at være en ung og nysgerrig pige igen. Det var så overvældende, at jeg blev nødt til at tage den med tilbage til Aarhus. Nu har den fået en fast plads i bogreolen, så det kan varme mit hjerte, når mit blik strejfer den i ny og næ.  

Jeg synes, det er sådan en fin udgave af bogen. Det er lidt svært at se på billedet, men overskriften "Anne" buler en anelse ud, så man kan mærke det, når man lader fingrene løbe over den. Desuden er overskriften kobberfarvet, som en af mine yndlingsfarver lige for tiden. 
 
2 kommentarer:

  1. Åh, Anne. Jeg voksede også op med de bøger; selvom jeg nok altid bedre kunne lide Emily-serien fra samme forfatter.

    De er virkelig så velskrevne, søde og mindeværdige. Jeg elsker det.

    SvarSlet
  2. Det er de nemlig! Men jeg har faktisk aldrig læst nogle af bøgerne fra Emily-serien.

    Det kunne være, jeg skulle læse dem engang.

    SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.