Jeg forsøger mig i dag med en lille videoblog, hvor jeg viser de bøger, jeg har købt eller fået på det seneste. Jeg håber, I vil tage ...

Nyt til bogreolen... nu med videoblogJeg forsøger mig i dag med en lille videoblog, hvor jeg viser de bøger, jeg har købt eller fået på det seneste. Jeg håber, I vil tage godt imod den :-)
16 kommentarer:

 1. Sikke nogle gode køb! Jeg har læst Margaret Atwoods Maddaddam-triologi, hvilket jeg synes var rigtig spændende - og derfor skal jeg helt klart også have købt mig The Blind Assassin, som jeg har hørt rigtig godt om :-)
  Din video var rigtig god, dem kan du sagtens lave flere af :-)
  Mvh Sofie, The Little Book Corner

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er jeg glad for, du synes! :-)

   Jeg glæder mig meget til at læse The Blind Assassin, og forhåbentlig kan den give mig smag for Margaret Atwoods andre bøger :-)

   Slet
 2. Dejligt med en video, Skønne bøger du har fået. :0)

  SvarSlet
 3. Ih, så fin en video! Og hvor er jeg glad for, at du havde lyst til at læse Litteratur-tænkepausen. Jeg glæder mig til at høre din mening om den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Ida. Det er jeg glad for, du synes! :-)

   Jeg glæder mig meget til at læse den. Den lyder så fin :-)

   Slet
 4. Hvor hyggeligt med en video! Det klarede du fint :)
  Jeg er ret vild med WWZ, så jeg håber, den også er noget for dig. Og så er det nu dejligt at se en Sarah Waters-bog i stablen. Det er alt for sjældent, jeg ser det hos andre :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det er jeg glad for at høre :-)

   Jeg er meget spændt på at læse WWZ, da jeg kun har hørt godt om den. Det er også først for nogle måneder siden, jeg lagde mærke til Sarah Waters hos diverse booktubers. Jeg er rigtig spændt på at læse heneds nyeste bog :-)

   Slet
 5. Hvor er det en fin video. Og jeg håber sådan du vil nyde hvad "World War Z" kan bringe til zombiegenren! Herreyndlingsbog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :-)

   Det er jeg sikker på, jeg vil. Jeg tror, den er lige noget for mig :-)

   Slet
 6. Sådan en god video, er vild med dine korte forklaringer om bøgernes indhold, og jeg SKAL stensikkert have læst 'The Paying Guests', den lyder lige som noget for mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det er jeg glad for, du synes :-)

   Jeg glæder mig også helt vildt til at få den læst.

   Slet
 7. Hvor fint at få set dig på video, det klarer du rigtig godt :)!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Gitte! Det er jeg meget glad for, du synes :-)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.