Jeg elsker kærlighedsfortællinger. Om det er klassiske bøger eller nye fortællinger, ulykkelig kærlighed eller sukkersød romantik gr...

KærlighedsfortællingerJeg elsker kærlighedsfortællinger. Om det er klassiske bøger eller nye fortællinger, ulykkelig kærlighed eller sukkersød romantik grænsende til det platte så nyder jeg at læse dem. Kærlighedsbøger har en fantastisk evne til at få mig i godt humør, lige meget hvor håbløs min dag har været.

I morgen lancerer Lindhardt & Ringhof en hjemmeside, Lovebooks.dk, hvor man har samlet diverse kærlighedsfortællinger. Der er desuden tilknyttet en blog, så man som læser selv kan deltage i diskussion og interagere med andre læsere.

Det er et initiativ, som fokuserer på kærlighedsfortællinger og læserne af dem. Hvor fedt er det lige?

Måske har I allerede lagt mærke til LOVEBOOKS på Facebook eller Instagram. Hvis ikke kan jeg på det kraftigste anbefale jer af følge dem. Der bliver nemlig postet sjove artikler, skønne billeder og indlæg, som er guf for os, der læser kærlighedsfortællinger.

Jeg glæder mig til at blive trukket længere ind i kærlighedsuniverset og dele læseoplevelser med jer alle. 

2 kommentarer:

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.