Dagene bliver kortere, og mørket sænker sig allerede i løbet af eftermiddagen. Før vi får set os om, rammer vi december måned, og gaveræs...

Ønskeliste


Dagene bliver kortere, og mørket sænker sig allerede i løbet af eftermiddagen. Før vi får set os om, rammer vi december måned, og gaveræset kan begynde. Jeg er så heldig at have fødselsdag i starten af december, så jeg skal være tidligt ude med en ønskeseddel, der helst indeholder så mange ønsker, at det både række til fødselsdagsgaver og julegaver. Det kan være lidt af en udfordring nogle gange. 

I år har jeg skrevet disse seks bøger på min ønskeliste (okay den ene er en trilogi, men den tæller for en gave):    

1. Stardust af Neil Gaiman
2. My True Love Gave to Me af Stephanie Perkins
3. Skyatlas af David Mitchell
4. The Mistborn Trilogy af Brandon Sanderson
5. Forbandede Yngel af Anne-Cathrine Riebnitzsky
6. The Children Act af Ian McEvan

Hvilke bøger ønsker I jer til jul? Det kan være, jeg kan blive inspireret til at skrive endnu et par stykker på listen :-) 


4 kommentarer:

 1. Skyatlaser også helt fantastisk! Glæd dig. :)
  Indtil videre har jeg blandt andet Persepolis af Marjana Sartrapi og masser af de fine Fitzgerald-bøger fra Alma Classics.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også! :)

   Det er nogle fine bøger. Jeg har selv et par stykker af Fitzgeralds bøger fra Alma Classics. Men jeg er også begyndt at samle på den pæne serie fra Penguin :)

   Slet
 2. Åh så fine bogønsker! Jeg ønsker mig virkelig også 'The Children Act'! Jeg elsker McEwan! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også, så jeg håber den finder vej ind under juletræet! <3

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.