Disse fire yderst smukke bøger har stået på min bogreol længe. Jeg bliver ved med at kredse om dem, når jeg skal vælge en ny bog, men al...

Får jeg dem nogensinde læst?


Disse fire yderst smukke bøger har stået på min bogreol længe. Jeg bliver ved med at kredse om dem, når jeg skal vælge en ny bog, men alligevel er det aldrig en af dem, jeg ender med at læse. Hvordan kan det mon være?

Jeg tror, det er fordi, jeg har meget store forventninger til dem. Alle fire bøger har jeg fået anbefalet igen og igen, og derfor er jeg bange for at gå i gang med dem. Hvad nu hvis jeg bliver skuffet? Kan de overhovedet leve op til det ry, de har fået?

Jeg tror også, det er fordi, jeg har en forventning om, at jeg skal bruge tid på at nyde dem. Jeg vil så nødig stå i den situation, at min koncentration er for flyvsk, eller at jeg mangler læselysten, når jeg endelig går i gang. Det ville jo være en skam, når nu de skulle være så gode.

Forhåbentlig får jeg en dag taget mig sammen til at gå i gang med en af dem. Og forhåbentlig bliver jeg ikke skuffet.

Har I også nogle bøger, som I ikke har fået læst endnu?

Kan I også blive helt skræmt af en bogs ry? 
8 kommentarer:

 1. Åh. Men det er (med undtagelse af Follett, som jeg ikke ved så meget om) SÅ gode læseoplevelser, der venter på dig. <3 Og de er værd at vente på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre. Jeg skal også have dem læst på et tidspunkt, hvor muligheden byder sig :-)

   Slet
 2. Jeg har alt for mange bøger, jeg ikke har læst endnu :D
  (men sådan vil jeg nok have det hele livet, så det vil jeg ikke stresse over ;-))

  Jeg kan godt tøve lidt med at gå i gang med en bog, som har fået virkelig gode anmeldelser - eller som venner roser til skyerne. Tænk nu, hvis jeg bliver skuffet? Men jeg synes dog sjældent, det er et problem.

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, jeg tror også altid, jeg vil have bøger stående, som jeg endnu ikke har fået læst - i hvert fald hvis jeg fortsætter med at købe bøger i lige så store mængder, som det er tilfældet lige nu ;-)

   Slet
 3. Ken Follett's Uendelige Verden skal helt klart læses! Jeg var i hvert fald vild med den :-) KH Shanice

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal helt klart også have den læst! Jeg elskede Jordens Søjler, så den er med garanti lige noget for mig :-)

   Slet
 4. Jeg har også bøger stående på hylden, som har stået der en evighed. Jeg vil virkelig gerne læse dem.... på et tidspunkt. Det er som om, der altid er en anden bog først :)

  Af de titler du viser frem, har jeg kun læst follet. Den er virkelig god, vil dog anbefale at man ikke læser den for tæt op af, man har læst jordens søjler. Til det synes jeg de minder for meget om hinanden. Men en super god læseoplevelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg kender det alt for godt :-)

   Det er også ved at være et godt stykke tid siden, jeg læste Jordens Søjler, så måske jeg burde få læst Uendelige verden den snart. Jeg har i hvert fald lyst til at give mig i kast med den :-)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.