I søndags var jeg i min yndlingsbiograf i Aarhus, Øst for Paradis, sammen med min kæreste for at se "The Grand Budapest Hotel"....

"The Grand Budapest Hotel"


I søndags var jeg i min yndlingsbiograf i Aarhus, Øst for Paradis, sammen med min kæreste for at se "The Grand Budapest Hotel". Øst for Paradis er en gammel, stemningsfuld biograf, som viser meget andet end Hollywood-film, og den var den perfekte rammer til Wes Andersons vidunderlige film.

"The Grand Budapest Hotel" handler om det storslåede hotel og dets ansatte. Gustav H styrer hotellet og indgår utallige romancer med hotellets gæster - særligt ældre blonde kvinder. Lobby-drengen Zero bliver Gustav H's højre hånd, og da Gustav H snydes for sin arv fra en afdød elsker, må de to ud på en vidtomspændende rejse.  

Det er en fantastisk film, og humoren er vidunderlig. Jeg elsker desuden det lyserøde vintage-tema, og jeg ville ønske, jeg selv kunne stå med bogen fra filmen mellem hænderne. Den og de lyserøde æsker fra Mendels er simpelthen SÅ bedårende.  

Har I set "The Grand Budapest Hotel"? Og hvis I har, hvad syntes I om den? 


2 kommentarer:

 1. Jeg var inde at se den i den lille biograf på Trøjborg, som ikke lever helt op til Øst for Paradis' hyggeatmosfære, men stadig er meget mere karismatisk end de helt store mainstream-biografer. Det er sjovt, hvor stor en betydning atmosfæren omkring film har på den endelige oplevelse..

  Men jeg synes hvertfald også, at det var en fantastisk film! Jeg er vild med Wes Andersons filmteknikker, som måske præger Moonrise Kingdom endnu mere end The Grand Budapest Hotel. Fortællingen var så finurlig og sød, og så er det jo et fantastisk cast! Jeg var imponeret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan nemlig have meget stor betydning, og Øst for Paradis er helt perfekt! Den lille biograf på Trøjborg er også rigtig hyggelig :)

   Jeg var virkelig også begejstret, og Wes Anderson laver nogle vidunderlige film. Moonrise Kingdom var jeg også meget vild med :)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.