Lige siden jeg fik Bog & Idés katalog ind med posten, havde jeg udset mig 'Opfindelsen af Hugo Cabret'. Men jeg har også læng...

Så kom jeg også til bogudsalg


Lige siden jeg fik Bog & Idés katalog ind med posten, havde jeg udset mig 'Opfindelsen af Hugo Cabret'. Men jeg har også længe kredset om den smukke udgave af 'Life of Pi' og ville vente med at købe den til om fredagen, hvor der var 25 % på al skønlitteratur. For at spare tid ville jeg vente til fredag med at tage ned i butikken. I mellemtiden krydsede jeg alt, hvad overhovedet kunne krydses, for, at 'Hugo' (det er en ret lang titel ;)) ikke nåede at blive udsolgt. Det var virkelig svært for mig at håndtere, og flere gange var jeg ved at bryde op fra mit arbejde og skynde mig ned i byen. Jeg faldt dog til ro igen, og fredag kunne jeg så komme ned i Bog & Idé. 

Jeg fik det sidste eksemplar af 'Hugo' (i hvert fald af dem, de havde fremme), og så var mit mål næsten nået. 'Life of Pi' fandt jeg også. Og hvad vil bogshopping være uden et impulskøb? 'Samme dag næste år' skulle også med mig hjem i farten. Jeg har længe kigget på bogen på engelsk på Amazon, men jeg har haft lidt blandede følelser med hensyn til coveret. Dette cover på den danske udgave er simpelthen så fint, så jeg var ikke længere i tvivl om, at det var den, jeg måtte eje. Nu kan jeg så tilføje tre bøger mere til min bogstak for februar. Men det var virkelig også et godt køb, så det gør ikke så meget. 

Fik i også handlet en masse bøger hjem? Kunne i modstå fristelsen, eller måtte I også impulsshoppe ligesom mig? 

8 kommentarer:

 1. Jeg stod nede i boghandlen kl.8 i onsdags :) Fik købt syv bøger tilsammen fra Bog og Idé og Arnold Busck (hvoraf tre blev givet væk). Er super glad for alle købene. Købte bl.a. også Hugo :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, det var tidligt :) Men det lyder også til, du har gjort dig nogle gode køb.
   Hugo er virkelig også en smuk bog, og den var meget billig. Jeg glæder mig til at læse den.

   Slet
 2. Tror simpelthen at alle i dk købte Hugo, haha :D Men det var jo også vanvittigt billigt :D
  Jeg endte også med at impulskøbe lidt - ups ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også, de har ;)
   Ups. Men det er altså også svært at modstå fristelsen, når der er så mange billige bøger :D

   Slet
 3. Uh, var der andre end os, der havde trukket 25% til de engelske bøger også? I hvert fald god stil og den udgave af Life of Pi er bare så pæn...!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, i Aarhus midtby gjorde de også :)
   Den er nemlig vildt smuk, og jeg havde længe sukket efter den...

   Slet
 4. Skønne, skønne, skønne bøger! Den udgave af 'Life of Pi' er virkelig fin :)

  SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.