I mandags var jeg på Aarhus Teater for at se  Les Misérables. Jeg bestilte allerede biletterne for et år siden, så min kærest...

Les Misérables på Aarhus Teater

I mandags var jeg på Aarhus Teater for at se Les Misérables. Jeg bestilte allerede biletterne for et år siden, så min kæreste og jeg sad rigtig godt midt for på tredje række. Det var virkelig en smuk oplevelse, og det var ret sjovt at se musikalen udført på dansk. Jeg elsker musikken, og alle skuespillerne spillede fantastisk godt. 

Der er stadigvæk mulighed for at få biletter, så hvis i bor i nærheden af Aarhus, kan jeg helt klart anbefale jer at tage ind og se den. (Billederne er lånt fra Aarhus Teaters hjemmeside)


6 kommentarer:

 1. Jeg skal ind og se den i starten af april, og jeg glæder mig heeeelt vildt! Jeg har set den én gang før (det var så på engelsk), der var det også Stig Rossen, der var med :D Og så er jeg kæmpe fan af Thomas Høj, som spiller med i den, så det skal nok blive godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, du skal virkelig glæde dig! Stig Rossen spiller som altid rollen rigtig godt, og Thomas Høj er fantastisk i rollen som Marius. Jeg ville ønske, jeg skulle se den igen :)

   Slet
 2. Dejligt, med flotte billeder af Aarhus Teater. Jeg har selv boet i Aarhus en del år, og der var jeg ofte i Aarhus Teater, det er sådan et flot teater.

  SvarSlet
  Svar
  1. Aarhus Teater er nemlig helt vildt smukt både udvendigt og indvendigt. Det er også et meget intimt teater, fordi salen ikke er så stor, og det kan rigtig godt lide :)

   Slet
 3. Det er en helt utrolig musical - ikke at jeg har set lige netop den her udgave af den, men jeg har set et par filmatiseringer, blandt andet den nye musicallignende samt læst bogen. Har du læst bogen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også set den nyeste filmatisering, og den var jeg også meget vild med. Men de synger nu, efter min mening, bedre i musikalen :)

   Nej, jeg har ikke læse bogen endnu, men efter at have set musikalen er jeg blevet endnu mere spændt på at læse den. Så jeg må hellere se at få klikket den hjem snart.

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.