Mine ønskelister hos diverse bogforhandlere på nettet bugner med bøger. Der er så mange bøger, jeg gerne vil læse, og jeg er også konstant...

Inspirationskilder

Mine ønskelister hos diverse bogforhandlere på nettet bugner med bøger. Der er så mange bøger, jeg gerne vil læse, og jeg er også konstant på jagt efter nye, spændende bøger. Nedenfor kan I læse om mine fire største inspirationskilder. 


Youtube-videoer


Jeg abonnerer på et par bloggere på Youtube, og det er virkelig en god måde at få inspiration til nye bøger på. Her har man også mulighed for at se bøgerne på en anden måde end på billeder. Jeg har før oplevet, at blive skuffet over en bogs størrelse eller cover, når jeg modtager den med posten, fordi den viser sig at være meget anderledes, end jeg havde forestillet mig. De undgår man, hvis man ser den på video, inden man bestiller. 


#Bookstagram

(billedet er fra min egen Instagram)

På Instagram finder jeg også tit inspiration til nye bøger. Jeg følger nogle bogblokkere, men ellers søger jeg også på #'s som #bookstagram, #books, #bøger eller noget helt fjerde.


Goodreads

(billedet er fra anbefalinger på min profil på Goodreads)

På Goodreads kan man oprette en profil og holde styr på, hvilke bøger man læser. Men man kan også få anbefalet bøger ud fra de genrer, man plejer at læse bøger i. 


Andre bloggere 

Sidst men helt klart ikke mindst følger jeg andre bloggere. Jeg følger rigtig mange, og det er en god måde at få inspiration på. Men mest af alt følger jeg bogblogs for fællesskabets skyld, og fordi det er en stor passion for mig at læse bøger og dele sine oplevelser omkring det med andre. 
6 kommentarer:

 1. Vi deler helt bestemt inspirationskilder - og det er noget så fint med dette onlineunivers der nærmest er et tag-selv-bord af bøger og anbefalinger.

  Når nu vi snakker om inspirationskilder, er du også en af mine. Jeg vil gerne anbefale dig i morgen som en af mine favoritbogbloggere, og ville lige høre om det var ok, jeg lånte lidt billeder i den anledning? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig fint. Det er lige før, det kan blive helt uoverskueligt med alle de interessante bøger, der dukker op.

   Tak, du er helt klart også en af mine. Det kan du tro, du må. Jeg vil være meget beæret over at blive anmeldt på din fine blog! :)

   Slet
 2. Jeg følger efterhånden en hel del booktubers, og det er ret farligt, for mange af dem køber masser af bøger - hver måned! Og kombineret med andre bogbloggere samt Goodreads kan jeg roligt sige, at jeg ikke mangler inspiration - nærmest tværtimod :-D

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - det er fantastisk med al den inspiration. Men det kan, som du siger, også være farligt :)

   Slet
 3. Jeg har ikke rigtig fået set nærmere på booktubers, men det lyder som en god og anderledes vej til bog-inspiration. Instagram er også een af mine yndlingssteder af finde inspiration, er helt vild med, hvordan man via et # kan blive forbundet med læsere over hele verden. Det er virkelig hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes helt klart, man kan finde meget inspiration på Youtube. Men det kan også være farligt, for man falder virkelig over mange spændende bøger :)

   Det er nemlig rigtig hyggeligt at følge mennesker fra hele verden, som deler samme passion som en selv. Det er meget smart!

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.