Denne fine stak bøger var hvad det kunne blive til, da min kæreste og jeg gik i gang med at planlægge læsestof til rejsen. Vi skal være v...

Læsestof til rejsen


Denne fine stak bøger var hvad det kunne blive til, da min kæreste og jeg gik i gang med at planlægge læsestof til rejsen. Vi skal være væk en hel måned, og vi har to ret lange rejsedage, så der er rigeligt med tid til at få læst et par gode bøger. 

Jeg skal selvfølgelig have "On the Road" af Jack Kerouac med, fordi den netop handler om et road trip i USA. Desuden har Ida rost den til skyerne, så jeg tilføjede den straks til min TBR-liste. 

"Samme dag næste år" har også fundet vej til min håndbagage. Jeg har valgt at tage den med, fordi den længe har stået og ventet på mig i bogreolen, og fordi den ikke fylder særlig meget. Det skulle jo nødigt ende med, at vi ikke har plads til at tage nogle bøger med hjem fra USA.     

Endelig har jeg valgt at tage "Of Mice and Men" med. Den er hurtigt læst og fylder heller ikke meget i håndbagagen. Desuden skal jeg besøge det område, Steinbeck er vokset op i, så det ville være en skam, hvis jeg ikke fik læst den inden da. 

Min kæreste har pakket tre humoristiske fortællinger: "John Dies at the End", "This Book is Full of Spiders" og "Kvinden flytter ind". Til sidst har han sneget "On Bullshit" (et filosofisk essay om bullshit) med i kufferten. 

Umiddelbart ser min kærestes bogstak større ud end min, men det snyder altså lidt, for jeg har også min tablet med som blandt andet indeholder "Forkynderen" og "The Hunger Games"-triologen som e-bøger.  

Selvom flyveturen bliver lang, glæder jeg mig nu alligevel til at udnytte tiden med disse spændende bøger.


6 kommentarer:

 1. Åh, glæd dig til David Nicholls! Han skriver så fint - 'Of Mice and Men' er i øvrigt også helt fantastisk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg gøre. Dine anbefalinger rammer altid plet :)

   Of Mice and Men glæder jeg mig virkelig også til at læse. Jeg har hørt, den skulle være vildt god.

   Slet
 2. Samme Dag Næste År er virkelig god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så vil jeg glæde mig endnu mere til at læse den :)

   Slet
 3. Hvor er det bare en god stak bøger, du har fået samlet dig! Jeg glæder mig til din vurdering af 'Of Mice and Men' samt "On the Road".

  SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.