Nu varer det ikke længe, før min kæreste og jeg drager på ferie i USA for at fejre, at vi begge har afleveret vores specialer. Mandag mor...

Længe ventet ferie i USA


Nu varer det ikke længe, før min kæreste og jeg drager på ferie i USA for at fejre, at vi begge har afleveret vores specialer. Mandag morgen hopper vi på et fly mod San Francisco, og vi vender ikke tilbage til Danmark igen før 1. oktober.

Jeg har forberedt en række indlæg, som bliver udgivet, mens jeg er over there, så bloggen ikke går helt i stå i mellemtiden. Der kan derfor godt gå lidt tid, før jeg svarer på jeres kommentarer (men hold jer endelig ikke tilbage af den grund!). Forhåbentlig laver jeg også et par indlæg undervejs, hvis alt går vel i forhold til tidsplan og internetforbindelse.  

Hvis I er interesserede i at følge lidt med i vores ferie og høre mere om vores rejseplaner, så kan I kigge forbi vores rejseblog lige her 


10 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig så meget til at høre om jeres tur! Jeg vil bestemt holde øje med jeres rejseblog. Hvis ikke vi tales ved inden da på diverse sociale medier, så ønsker jeg jer en rigtig dejlig tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Ida! Jeg glæder mig også helt vildt til de mange spændende oplevelser og til at fortælle om det, når jeg kommer hjem igen :)

   Slet
 2. Kan I have en rigtig god tur. San Francisco er en super lækker by og hvis vejret er bare lidt godt så vil jeg forslå at I gå en tur over Golden Gate Bridge og tilbage igen. Det er måske en længere tur, men det er også hele oplevelsen værd fordi man oplever det på en helt anden måde.
  Og så syntes jeg helt bestemt at I skal forsøge at finde en god fiskerestaurant ved havnen for at finde noget god mad.
  Det er i hvert fald det bedste jeg kan huske fra mit besøg derovre. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet :)

   Vi må lige holde øje med vejret derovre og overveje en tur over broen. Jeg har også hørt, det skulle være en rigtig fed oplevelse.

   Slet
 3. Åh, hvor jeg håber I får den bedste tur. <3 Nyd det! :')

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Rikke! Jeg vil nyde hvert øjeblik :D

   Slet
 4. Rigtig, rigtig god tur. USA er skøn, misunder jer sådan en lang ferie. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg har også bare set frem til det de sidste mange måneder, mens jeg har knoklet med speciale :)

   Slet
 5. Rigtig, rigtig skøn ferie! Jeg håber, det bliver en dejlig og mindeværdig tur. Enjoy!!

  SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.