Jeg holder en lille pause med ”bag om bogen”-indlæggene, selvom jeg synes, det er rigtig interessant at skrive dem. Min ferie til USA start...

Bag om bogen vender tilbage...til oktober

Jeg holder en lille pause med ”bag om bogen”-indlæggene, selvom jeg synes, det er rigtig interessant at skrive dem. Min ferie til USA starter om små to uger (det skal I nok få mere at vide om), så jeg er desværre alt for tidspresset til at kunne skrive indlæggene. 

Jeg fortsætter dog med indlæggene, når jeg kommer hjem igen til oktober. Måske ikke som indlæg hver uge men hver måned. Jeg synes nemlig, de kommer til at fylde lidt for meget i forhold til bloggens resterende indhold, når jeg udgiver dem hver uge.

Hvad synes I? Ville det være fint med et indlæg hver måned, eller skal jeg fortsætte med at udgive et indlæg hver uge?  


11 kommentarer:

 1. Jeg synes det er nogle super spændende indlæg - så bare de kommer, så er jeg glad! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre! Det gør de helt sikkert. Jeg synes nemlig selv de er ret sjove at skrive :)

   Slet
 2. Jeg synes det lyder som en god idé for dig selv. De kan være lidt stressende de der ugentlige indlæg, men jeg vil se frem til dem uanset om de kommer en gang om ugen eller en gang om måneden ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig også det, jeg er bange for, at det vil udvikle sig til.

   Jeg er glad for, du vil følge med - også selvom det bliver en gang om måneden eller hver anden uge :)

   Slet
 3. Det er mine absolut favorit indlæg på bloggen, så jeg stemmer klart på en gang om ugen. ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor er jeg glad for, at du kan lide dem! Jeg skal overveje at udgive dem hver anden uge i stedet for, så de kommer lidt oftere end en gang om måneden :)

   Slet
 4. Så længe du fortsætter med indlæggene så er tidspunktet 'ligemeget' ;)
  Men ja, tror måske en gang i måneden ville være fint nok :D og hvis det er for lidt, så kan du jo altid gøre det hver 14.dag d:

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det gør jeg helt sikkert :)

   Jeg tror, jeg vil forsøge med hver anden uge. Hvis jeg stadigvæk synes, det bliver for meget, kan jeg jo udgive dem en gang om måneden.

   Slet
 5. Jeg er jo også ret pjattet med de indlæg, så det glæder mig, at du ikke opgiver dem!! Jeg kan godt følge dit ræsonnement med, at en gang om ugen, gør at denne type indlæg fylder mere en f.eks. anmeldelser - så måske hver 14. dag eller 1 gang pr. måned giver en bedre dynamik?

  God tur til USA, hold op, bare det var mig!! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er også det, jeg er bange for. Der skal jo helst også være plads til anmeldelser og temaindlæg :)

   Jeg prøver at udgive dem hver anden uge. Så kommer de ikke til at "fylde" for meget, og der kommer heller ikke til at gå for lang tid imellem dem :)

   Tusind tak. Jeg glæder mig også helt vildt!!!

   Slet
 6. Gør hvad du føler rigtigst - jeg synes det er nogle meget spændende indlæg at læse, men mindre end en gang om ugen er også helt fint :)

  SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.