Efter fire år på universitetet har jeg efterhåndet rimelig mange studiebøger. Jeg synes, mange af dem er rigtig fine at have stående, og det...

Studiebøger

Efter fire år på universitetet har jeg efterhåndet rimelig mange studiebøger. Jeg synes, mange af dem er rigtig fine at have stående, og det er også altid rart at have dem ved hånden, så man hurtigt kan slå noget op. De pynter så fint i bogreolen. Jeg håber en dag, jeg kan få plads til mit eget hjemmekontor, hvor de rigtigt kan komme til deres ret. 
De her fire bøger er rigtig gode men også rigtig pæne.


De her tre bøger er nogle af mine yndlingsstudiebøger. De er rigtig gode opslagsværker, som man kan bruge i mange forskellige situationer. Desuden har forfatterne rent faktisk forstået pointen med god kommunikation - nemlig at modtageren skal kunne forstå budskabet!


2 kommentarer:

  1. Det er rart når fagbøger og studiebøger rent faktisk er nogle, man gerne vil beholde, eje og læse lang tid efter de er blevet købt. Så er det langt mindre surt at bruge penge på.

    SvarSlet
  2. Lige præcis. Jeg har i hvert fald haft meget glæde af mine og har det også stadigvæk :)

    SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.