Barnedåb og familiehygge kommer til at præge min weekend. Men det betyder ikke, at jeg ikke kan få læst lidt. Med mig i min taske har jeg n...

Weekendlæsning

Barnedåb og familiehygge kommer til at præge min weekend. Men det betyder ikke, at jeg ikke kan få læst lidt. Med mig i min taske har jeg nemlig "The Girl Who Circumnavigated Fairyland in a Ship of Her Own Making", som jeg regner med, jeg skal læse lidt i på togturen. 

Hvad skal I lave i weekenden, og har I planer om at læse noget bestemt? 
  
6 kommentarer:

 1. Åh en fantastisk bog at have med i tasken! Jeg håber, du vil nyde den. Den er så yndigt skrevet med det mest henrivende sprog i verden! :)

  Min weekend skal gå med biograftur i aften, venindehygge i morgen og praktikansøgninger søndag. Tiden flyver jo afsted, før man får set sig om!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som nogle dejlige weekendplaner. Du skal glæde dig rigtig meget til at komme i praktik. Jeg syntes i hvert fald, det var en fantastisk oplevelse. Det var godt at komme lidt væk fra studiet og prøve det, man har lært, af i praksis :)

   Slet
 2. Der er altid plads til en bog eller to i en weekendtaske - eller, det skal der i hvert fald være :-D
  Rigtig god weekend herfra. I morgen vil jeg starte dagen med at læse et par timer, inden jeg tager på udflugt med en af mine venner i morgen. Vi skal til ølsmagning og derefter spise en god middag sammen. Søndagen må så gå med mere praktiske ting såsom træning og tøjvask ;-)

  Mvh.
  www.denlillebogblog.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal der nemlig :)

   Tak og mange gange i lige måde. Det lyder også som om, du kan se frem til en rigtig hyggelig weekend. Det er også meget hyggeligt med lidt tid til at ordne de praktiske ting :)

   Slet
 3. Det er sådan en skøn bog! Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den

  SvarSlet
  Svar
  1. Ind til videre er mit indtryk af den rigtig godt :)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.