Jeg har for nyligt købt "Lolita" af Vladimir Nabokov, "Love in the Time of Cholera" af Gabrielle García Márquez, &quo...

Nyt til bogreolen


Jeg har for nyligt købt "Lolita" af Vladimir Nabokov, "Love in the Time of Cholera" af Gabrielle García Márquez, "North and South" af Elizabeth Gaskell og "Les Misérables" af Victor Hugo. De er simpelthen så smukke alle fire, og jeg kan slet ikke vente med at læse dem. 

Jeg kan dog ikke bestemme mig for, hvilken en jeg skal starte med. Har I et godt bud? 

10 kommentarer:

 1. Åh! De er jo alle gode; og alle blandt mine fler-stjernede favoritter. Sådan nogle gode bogkøb, du gør dig altid!

  Men jeg synes, du skal starte med Gaskell og "North and South". Den passionerede kærlighedshistorie, den understrømmende samfundskritik og de mange små hverdagstragedier vil uden tvivl glæde dit Austen-elskende hjerte! Historien minder mig meget om "Pride and Prejudice", og det er den største ros, jeg kan uddele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh "Pride and Prejudice", hvis "North and South" bare minder en lille smule om Jane Austen-klassikeren er jeg allerede helt solgt!

   Jeg kan dog se, der er flest stemmer for Lolita, så den vil jeg starte med. Men så må "North and South" helt klart være den næste i rækken :)

   Slet
 2. Sikke en fin udgave af Lolita!
  Har ikke læst nogle af bøgerne, men hvis de var min bunke, ville jeg nok starte med netop Lolita :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er simpelthen så yndig!
   Lolita bliver det :)

   Slet
 3. Lolita! For den skal jeg læse i juni måned :-D
  (i øvrigt en smuk udgave - hvor købte du den?)

  Påskehilsner
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Så bliver det spændende at se, hvad vi begge synes om den :)

   Jeg har købt udgaven hos The Book Depository, og den er en del af Penguin Essentials.

   Slet
 4. Ih, jeg har den samme version af Lolita. Den er så fin. Jeg har selv netop købt Les Miserables, så jeg synes du skal begynde med den. Glæder mig til at høre, hvad du synes om dem alle tre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig rigtig fin! Der er flest stemmer for Lolita, så den starter jeg med. Men jeg glæder mig også meget til at læse Les Miserables :)

   Slet
 5. Jeg synes, du skal starte med at læse Lolita. Den vil jeg nemlig virkelig også gerne selv læse - så det kunne være spændende at høre, hvad du synes om den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lolita bliver den første, og så skal jeg nok komme med en anmeldelse af den herinde :)
   Jeg har hørt meget godt om den, så jeg glæder mig til at komme i gang med den!

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.