I lørdags klokken 10.00 skød jeg mit første Read-a-Thon i gang. Jeg læste det meste af dagen, og jeg kom sågar også udenfor og nød det...

Read-a-Thon: En opsamlingI lørdags klokken 10.00 skød jeg mit første Read-a-Thon i gang. Jeg læste det meste af dagen, og jeg kom sågar også udenfor og nød det gode vejr i nogle timer. 

Om aftenen og starten af natten læste jeg videre, indtil klokken halv tre, hvor jeg ikke kunne holde mig vågen længere. Jeg satte et væggeur til klokken halv otte. Det var virkelig hårdt at stå op, men jeg tog mig sammen og gik i gang med at læse de sidste timer af mit Read-a-Thon.

Sammenlagt nåede jeg at læse 904 sider, og det er jeg virkelig stolt af. Jeg havde ikke regnet med, at jeg ville læse så meget, når det nu var første gang, jeg skulle deltage. 

Jeg havde spekuleret meget på, om jeg ville få svært ved at komme i gang, og jeg frygtede, at jeg pludselig sad med en bog, der slet ikke fangede min interesse. Det havde jeg dog ikke behøvet at bekymre mig om, for det gik over al forventning, og det var først efter aftensmaden, jeg oplevede er lille motivationsbrist. 

Heldigvis krøb den gode stemning ind under huden på mig igen, efter jeg havde fulgt med alle de andre deltagere på sociale medier og på deres blogs. 

Fællesskabet på Twitter, Instagram og diverse blogs er virkelig hyggeligt, og det er en stor del af det at være med i et Read-a-Thon. Man kan følge med alle de andre, og man kan dele sine egne frustrationer og glæder (heldigvis oplevede jeg flest af de sidste). 

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg er med i et Read-a-Thon, for det var virkelig en god oplevelse. Det er også helt dejligt, at man nu har en lille stak bøger foran sig, som man har fået læst. 

Hvordan var jeres Read-a-Thon? Skal I være med igen? Havde I også stor glæde af at følge med på de sociale medier? 
2 kommentarer:

  1. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse!
    Det havde jeg også helt bestemt. Jeg håber bare, at jeg næste gang kan være med alle 24 timer. Det var lidt trist at læse forskudt for Jer andre, der savnede jeg hvertfald fællesskabet på de sociale medier.

    SvarSlet
  2. Det lyder det også til, du havde, selvom du læste lidt forskudt. Jeg læste også forskudt for jer andre, men det var ikke helt så meget som dig. Dog kunne godt mærke, at det føltes lidt underligt at "tyvstarte".

    Vi må følges med de andre næste gang :)

    SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.