For nyligt fandt jeg denne fine udgave af "Alice's Adventures in Wonderland fra serien "Vintage Children's Classi...

"Alice's Adventures in Wonderland" af Lewis Carroll
For nyligt fandt jeg denne fine udgave af "Alice's Adventures in Wonderland fra serien "Vintage Children's Classics". Den har en rigtig fin og sjov forside, og den indeholder mange søde illustrationer. Teksten er lidt større end normalt, men det gør mig ikke noget. Den er behagelig at læse. 

Jeg syntes, det var hyggeligt, at blive taget tilbage til det eventyrland, jeg husker fra min barndom. Det er en god fortælling, og der er mange små iagttagelser, som man kan tænke videre over og bruge i andre sammenhænge. Jeg fik helt lyst til at se Disney's udgave af fortællingen, så nu er jeg hoppet i hyggesukker og smuttet under dynen med en kop te for at se filmen. 


 4 kommentarer:

  1. Hvor er det dog en sød og helt unik udgave, du har opsporet dig her! Jeg er helt ellevild med den.

    SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.