I torsdag faldt jeg over denne kasse, som Børn- og Ungerådmanden i Aarhus Kommune havde stillet frem. Børn og unge læser nemlig alt for f...

Et slag for læselysten


I torsdag faldt jeg over denne kasse, som Børn- og Ungerådmanden i Aarhus Kommune havde stillet frem. Børn og unge læser nemlig alt for få bøger og bliver derfor dårligere til at læse lange tekster. Rådmanden havde stillet gratis bøger frem, som man kunne tage med sig og læse i bussen, eller på andre tidspunkter, hvor man har tid til det. 

Jeg kan jo ikke forstå, at børn og unge ikke kan finde glæden ved bøger, når jeg selv elsker dem så højt, men det glædede mig at se sådan et anderledes og vigtigt initiativ som dette. 

En opfordring fra mig skal også være, at man en gang imellem giver sig tid til at sætte sig ned og fordybe sig i en god bog. Det kan i hvert fald anbefales herfra :)   


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Nemlig, og det er rigtig godt at få gjort opmærksom på det :)

   Slet
 2. Jeg synes virkelig, sådan nogle tiltag er helt fantastiske. Hvis bare man kan få et par stykker mere til at læse, så er det jo en succes. Jeg ville i hvert fald ønske, der var flere børn og unge, der gjorde det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis. Og det er en skam, at børn og unge ikke læser nok, for de snyder sig selv for nogle fantastiske oplevelser :)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.