I sidste weekend startede jeg på Middlemarch af George Eliot. Det er en stor moppedreng på over 800 sider, så det er noget af et projekt....

Lige nu læser jeg...


I sidste weekend startede jeg på Middlemarch af George Eliot. Det er en stor moppedreng på over 800 sider, så det er noget af et projekt. Jeg har læst de første 200 sider, men jeg har haft så meget arbejde i den her uge, at jeg ikke er kommet længere. Så nu glæder jeg mig til en rolig weekend, hvor jeg kan slappe af og nyde bogen. 

Hvad skal I læse i weekenden?


6 kommentarer:

 1. Jeg skal lave portfolioopgave, suk. Og ellers, hvis jeg får tid, læse Lola og kalejdoskopet færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder ikke vildt sindsoprivende med opgave. Vi må håbe, du får lidt tid til at læse :)

   Jeg har ikke hørt om Lola & kalejdoskopet før, men den lyder god (tak google). Det bliver spændende at høre, hvad du synes om den.

   Slet
 2. Ih hvor hyggeligt :)!
  Jeg får besøg af min mor i morgen, og så skal vi have en rigtig tøse tur med shopping, Aros og frokost :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor dejligt! Jeg elsker at shoppe i Aarhus. Og Aros er sådan et smukt og spændende sted. Jeg er så heldig at have udsigt til Regnbuen fra min lejlighed, og den er virkelig smuk ved solopgang og solnedgang.

   Jeg håber, i får en hyggelig dag :)

   Slet
 3. Åh, Middlemarch. Jeg elsker den bog; den er hver en side værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit indtryk af den er også allerede rigtig godt. Og jeg nyder at læse den :)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.