Da jeg var helt lille sad jeg tit som klistret til fjernsynet og så Disneys "Skønheden og Udyret". Jeg kunne se mig se...

Mit drømmehjem

Da jeg var helt lille sad jeg tit som klistret til fjernsynet og så Disneys "Skønheden og Udyret". Jeg kunne se mig selv i Belle, der elskede at læse bøger og hele tiden levede sig ind i et nyt fiktivt univers. Specielt scenen, hvor Udyret viser Belle biblioteket, har altid fascineret mig, og jeg har tit forestillet mig mit drømmehus med mit helt eget bibliotek, hvor jeg kunne sidde og fordybe mig i bøgernes verdener. 

Når jeg engang bliver færdig med studierne og forhåbentligt får et fast arbejde, drømmer jeg om at flytte i et stort hus, hvor jeg har plads til at have mit eget lille bibliotek. Jeg får næppe så meget plads som Udyret, men forhåbentlig kan jeg få mig et lille hjørne eller et rum, der er mit helt eget. Jeg er vild med det første billede, hvor reoler med bøger fylder hele den mægtige væg, og hvor man må bruge den lille stige for at nå derop. Det lille udhus er også fantastisk idyllisk, og jeg kan lige se mig selv sidde i vinduet med en god bog og kigge ud på Danmarks skønne natur. 


2 kommentarer:

  1. Belles bibliotek er også min absolut største drøm; det er muligvis det mest perfekte rum, jeg nogensinde har set.

    Der er også noget ved stiger og trappeopgange til tårnhøje reoler, der tiltaler mig; jeg håber sådan på en dag at få et fint hjem med højt til loftet, hvor jeg kan stable bøger i uendelige stakke.

    SvarSlet
  2. Det drømmer jeg også om. Og så er der heller ikke noget bedre end små hyggelige kroge, hvor man kan sætte sig med en bog og lukke resten af verden ude :)

    SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.