I San Francisco besøgte jeg bogforretningen med det meget mærkelige navn Dog Eared Books . Det er en genbrugsforretning med diverse bøge...

Dog Eared Books - en lille perle i San Francisco


I San Francisco besøgte jeg bogforretningen med det meget mærkelige navn Dog Eared Books. Det er en genbrugsforretning med diverse bøger i alle mulige forskellige genrer. Forretningen havde et bredt udvalg af klassikere, som jeg brugte oceaner af tid på at rode igennem.

Min kæreste kom vist til at kede sig lidt til sidst, for da jeg var færdig, tog jeg ham på fersk gerning i at rende rundt og tage billeder af diverse sjove covers og titler. Man kan da heller ikke have ham med nogen steder ;-)

Stemningen i bogforretningen var rigtig hyggelig, og ekspedienten var afslappet og tog sig tid til at snakke med de lokale bognørder.

Men noget af det mest specielle ved denne fine bogforretning var hele dens udtryk. Karmene og vinduesrammerne var malet i en stærk turkis farve, så man ikke kunne undgå at se forretningen, når man gik forbi på gaden. Ud over dette specielle udtryk var der også malet bøger med titel og forfatter på murene.

Udenfor stod der desuden en rodekasse med forskellige bøger og en hjemmekreeret stol af træ, som tilfældige forbipasserende kunne sætte sig i, mens de læste i udvalget af bøger, som stod ved siden af - super hyggeligt og ret hipster-agtigt.

Det var en vildt god oplevelse, så hvis I en dag skal til San Francisco, kan jeg helt klart anbefale jer at smutte forbi denne skønne bogforretning, som btw ligger Mission-kvarteret.

6 kommentarer:

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.