Jeg ved ikke, om det er sommervarmen, der gør det, men det bliver kåret lækre mænd på livet løs på diverse blogs og magasiner for tiden...

Lækre fiktive mænd


Jeg ved ikke, om det er sommervarmen, der gør det, men det bliver kåret lækre mænd på livet løs på diverse blogs og magasiner for tiden.

Det fik mig til at tænke på, om man kan kåre de lækreste fiktive mænd? Det kan vi nok ikke, for vi har jo alle sammen vores egne forestillinger om de lækre mandlige karakterer. 

Men jeg kunne nu alligevel godt tænke mig at høre, hvilke mandlige karakterer, I forestiller jer, der er de lækreste?

Jeg er selv helt forelsker i Mr. Thornton fra North and South, Mr. Darcy fra Pride and Prejudice og Robbie Turner fra Atonement.  


9 kommentarer:

 1. Uhh hvor spændende. Ja det er jo nok meget forskelligt. Jeg er enig med dig omkring Robbie Turner. Mr. Darcy tror jeg er smuk, men ikke decideret lækker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror nemlig, det er meget forskelligt, fordi de eksisterer i vores egen fantasi.

   Det er sjovt, hvordan vi forestiller os Mr. Darcy lidt forskelligt :)

   Slet
 2. Sikke en god tanke! Jeg tror der er mange lækre fiktive mænd (og kvinder for den sags skyld) i litteraturen, netop fordi de er produkter af vores fantasi. Dean og Sal fra On The Road er nok nogle af dem, som i min fantasi er flottest. Før jeg så Harry Potter filmene, var Harry Potter også temmelig attraktiv i mine tanker. Også Fitzgeralds Gatsby, og Gloria fra The Beautiful and Damned er unikke skønheder i min fantasi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg, du har helt ret i :)

   Jeg forestiller mig også, at Gatsby er ret lækker. Til gengæld har jeg egentlig aldrig tænkt på, om Harry Potter er lækker eller ej.

   Slet
 3. Peeta Mellark. Han lyder som en lækkerbisken <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk. Nu glæder jeg mig endnu mere til at læse serien på min ferie! :D

   Slet
 4. Åh Robbie fra Atonement er også en af mine fiktive favoritmænd! (Og det gør bestemt ikke noget, at det er James McAvoy, der spiller ham i filmen ;) ) Sjovt indlæg, det er jo egentlig rigtigt, at det er svært at kåre, for vi har jo alle sammen forskellige billeder inde i hovedet! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er bare vidunderligt. Og det er rigtig godt valgt til filmen. Jeg elsker James McAvoy! :D

   Slet
 5. hahaha hvor skægt :D synes det er vildt svært at svare på?? Det er som om, jeg kun kan se dem, når jeg læser om dem :D

  SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.