Forleden fik jeg leveret to store Amazon-pakker til døren. De bliver altid modtaget med stor begejstring, men denne gang var entusiasme...

Nyt til bogreolen


Forleden fik jeg leveret to store Amazon-pakker til døren. De bliver altid modtaget med stor begejstring, men denne gang var entusiasmen ekstra stor, da de indeholdt denne særligt fine bogstak.   


Jeg har købt tre store moppedrenge, nemlig Jane Austens samlede romaner, Nancy Mitfords romaner, og "Three Novels of New York". Jeg ejer flere af Jane Austens romaner i forskellige udgaver, men jeg kunne godt tænke mig at have alle hendes romaner samlet i ét værk. Denne fine udgave er fra forlaget Penguin. 


Fra forlaget Penguin har jeg også købt disse to skønne børnebøger. De er en del af Chalk-serien, og jeg er helt forelsket i forsiderne. Desuden er de ret små og fine at have mellem hænderne. 


Endnu en Penguin-serie er Fitzgeralds romaner, som er disse fine bøger med de smukkeste mønstre. Så vidt jeg ved, er der syv romaner i serien, og jeg har købt tre af dem: "This Side of Paradise", "The Great Gatsby" og "The Beautiful and Damned". Jeg ejer i forvejen et eksemplar af "The Great Gatsby", men jeg var også nødt til at eje den i denne fine udgave. Det er trods alt en af mine yndlingsfortællinger. Til sidste har jeg købt lidt chick-lit og Stefan Zweigs roman "The Society of the Crossed Keys", som har givet inspiration til filmen "The Grand Budapest Hotel". Af chick-lit har jeg købt "This is a Love Story, but not every Lovestory is the Same", "Attachments" og "Nick and Nora's Infinite Playlist". 
22 kommentarer:

 1. Hold da op, for en lækker bogstak! Jeg kan godt forstå, at du var meget begejstret for denne forsendelse!
  Og sikke nogle dejlige lyse billeder, i øvrigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)

   Jeg er også helt vild med alle bøgerne!

   Slet
 2. Super lækker stak at få ind af døren. Jeg går spændt og venter på min stak skal dukke op i løbet af kommende uge. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå. Der er ikke noget bedre end at modtage bøger med posten! :)

   Slet
 3. Jeg har længe kigget på The great Gatsby i den udgave. Den er så smuk! Jeg vil også have den! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå! Den er simpelthen også så yndig og lækker at have mellem hænderne :)

   Slet
 4. Ih sikke mange utroligt smukke bøger! Er helt vild med Jane Austen bogen, den er virkelig flot! Og så elsker jeg altså de udgaver af Fitzgeralds værker, jeg har selv to af dem :) Og chalk-serien er simpelthen så flot designet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg måtte også bare eje Jane Austen-samlingen, da jeg så den. Den er simpelthen så fin. Og ja, både Fitzgeralds bøger og chalk-serien er vidunderlige! :)

   Slet
 5. Åh så mange fine bøger! Jeg elsker Fitzgerald-serien og er ligeså langsomt ved at samle den selv, og så har jeg også Edith Wharton- og Nancy Mitford-samlingerne stående. De er simpelthen så fine; og de indeholder smukke historier.

  "Attachments" skal du virkelig glæde dig til, den er så smadderfin. "This is a Love Story" ser nu også meget finurlig ud, den vil jeg straks læse mere om :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse noget af både Edith Wharton og Nancy Mitford :)

   "Attachments" står også bare og kalder på mig på bogreolen! Jeg kan slet ikke vente med at læse den. "This is Love Story" faldt jeg for ved første øjekast, så jeg er meget spændt på at læse den :)

   Slet
 6. Smukke bøger!
  Penguin udgiver virkelig mange flotte bøger, jeg kan bruge lang tid på at kigge side op og side på deres udgivelser. Hvilken selvfølgelig også er farligt, fordi det tit og ofte kommer til at koste en enkelt ny bog eller to. Vintage er også et forlag, hvis bøger jeg er vild med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Penguin udgiver nemlig de smukkeste bøger. De er så gennemførte, og der er tænkt på enhver detalje!

   Jeg er også ret vild med forlaget Vintage. De har også nogle rigtig fine udgaver :)

   Slet
 7. Sikke en super fin og smuk bogstak at få ind af døren. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)

   Jeg kunne heller ikke vente med at pakke dem op og stille dem ind til de andre fine bøger på bogreolen!

   Slet
 8. Sikke en lækker gang post! Tillykke med alle dine nye logerende :-D

  SvarSlet
 9. Hvor er det virkelig en fin stak, du har fået hjem. Jeg glæder mig virkelig til at høre din mening om både
  "This is a Love Story, but not every Lovestory is the Same" og "Nick and Nora's Infinite Playlist", da jeg virkelig har overvejet dem begge længe, men endnu ikke fået dem købt. Derudover har jeg lige læst "Attachments", hvilket er en bog, du virkelig skal glæde dig til. Den er simpelthen så sød! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig virkelig også til at læse "This is a Love Story" og Nick and Nora's Infinite Playlist". De må blive en del af sommerferielæsningen :)

   Ja "Attachments" glæder jeg mig også helt vildt til at læse. Jeg har hørt så meget godt om den. Og så er det jo en virkelig smuk bog :)

   Slet
 10. Sikke en dejlig fangst! Jeg har netop bestilt Peter Pan i samme udgave - den er så fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor fint - du skal glæde dig til at få den! :)

   Jeg er helt vild med den udgave.

   Slet
 11. Det er i snadhed bogskønheder du har fået ind ad døren! Hold da op, hvor har du meget god læsning i vente

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er dækket ret godt ind det næste lange stykke tid :)

   Det er dejligt at have så mange gode bøger at se frem til at læse.

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.