Elizabeth Bennett og Mr. Darcy er mit yndlingspar. De er begge stolte og stædige, hvilket driver dem fra hinanden. Men samtidig er de ...

Fiktive par - tre favirotter


Elizabeth Bennett og Mr. Darcy er mit yndlingspar. De er begge stolte og stædige, hvilket driver dem fra hinanden. Men samtidig er de også godhjertede og omsorgsfulde. Da de begge lægger stoltheden til side, finder de endelig hinanden.  


Ron og Hermiones kærlighed har jeg fulgt siden jeg var barn, og de vil derfor altid have en speciel plads i mit hjerte. Deres kærlighed er langsom om at blomstre, men da de endelig accepterer den, er de to nære venner uadskillelige.  


Hazel og Augustus er et ungt par, som har taget de fleste læsere og seere med storm. De to oplever en stormende forelskelse midt i et kapløb med døden. De forstår hinanden på et højere plan og har en særlig kemi. Jeg holder meget af de to unge karakterer, og de fik med det samme en plads i mit hjerte. 

Hvilke fiktive par er jeres favoritter? 


7 kommentarer:

 1. Katniss og Peeta fra "The Hunger Games"
  Sky og Zed fra "Benedicts"
  Lochan og Maya fra "Forbudt" (Om end dette jo er et Noget anderledes par!)

  ... Er vist bare nogle af dem. Jeg brokkede mig aldrig over at Ron endte med Hermione, men jeg synes faktisk hun virkede som en bedre partner med Krum - Selvom de bare var venner.

  SvarSlet
  Svar
  1. tre rigtig gode bud :)

   Jeg har ikke læst "The Hunger Games" endnu, men jeg har planer om at læse serien denne sommer. Det bliver spændende at læse om endnu et godt par.

   Krum og Hermione var også meget søde sammen, men jeg synes nu ikke, Krum var "kvik" nok til Hermione. De var lidt for forskellige efter min smag :)

   Slet
 2. Elizabeth og Darcy er også blandt mine absolutte yndlingspar! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. De passer også bare vidunderligt godt sammen! :)

   Slet
 3. Vidunderligt indlæg! Jeg har mange kærligheds-favoritter, men jeg er lidt bange for at afsløre for meget ved at nedskrive dem. Ikke desto mindre, synes jeg der er vidunderlige kærlighedsforhold i "North and South" (som spejler P&P meget!), "Persuasion" og i "The Night Circus". <3 Det er ren kærlighedslykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)

   Jeg er lige gået i gang med at læse "North and South", så jeg glæder mig til at opleve kærlighedsforholdene i den! "Persuasion" og "The Night Circus" indeholder også de sødeste kærlighedsfortællinger :)

   Slet
 4. Yay! Ron og Hermione all the way. Hvor er det strengt bare sådan at begynde at lave om på det lige pludselig :(
  Hvis jeg skulle nævne nogle, der ikke allerede er nævnt (Hurra, Hazel og Augustus også!), så Nick og Norah (Nick & Norahs Infinite Playlist), Eleanor og Park (... ja), Don og Rosie (The Rosie Project) og Doppler og Bongo <3

  SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.