December måned nærmer sig, og i den forbindelse har Ida , Amanda , Nadja og jeg arrangeret et read-a-long, som forløber fra d. 1. dec...

#WindWillowsRead
December måned nærmer sig, og i den forbindelse har Ida, Amanda, Nadja og jeg arrangeret et read-a-long, som forløber fra d. 1. december til slutningen af december. Vi vil alle fire gerne læse en hyggelig børnebog, så valget er faldet på The Wind in the Willows af Kenneth Grahame. Med sine knap 200 sider passer den helt perfekt til denne travle tid.


Har du lyst til at læse med?

Vi håber, at mange af jer vil læse bogen sammen med os, så vi kan dele læseoplevelsen med hinanden på diverse blogs, Instagram og Twitter. Til lejligheden har vi oprettet hashtagget #WindWillowsRead, som vi kan bruge, når vi omtaler bogen.

Arrangementet skydes som sagt i gang d. 1. december, og I kan deltage i det omfang, der passer jer.

Jeg glæder mig til at læse sammen med jer!

2 kommentarer:

 1. Jeg har endnu ikke fået læst den historie - så jeg håber sådan, at jeg kan finde tid til at læse med! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg virkelig også, du får tid til. Det kunne være så hyggeligt at læse den sammen! :-)

   Jeg har heller ikke selv læst den før, så jeg glæder mig meget til at komme i gang med den :-)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.