Er det bare mig, eller er dette efterår gået enormt hurtigt? Jeg føler kun, det er et par uger siden, jeg lavede min sidste video...

Videoupdate: Hvor blev tiden af?Er det bare mig, eller er dette efterår gået enormt hurtigt?

Jeg føler kun, det er et par uger siden, jeg lavede min sidste videoupdate, men ifølge kalenderen er der gået halvanden måned. Hvad blev ugerne af? Hvordan har jeg brugt alle de timer?

Nogle af dem har jeg selvfølgelig brugt på at læse bøger, og det fortæller jeg jer lidt om i denne videoupdate. Jeg fortæller også om mine kommende læseprojekter og om vores readalong, som starter i morgen.

Desværre kan jeg ikke vise jer nogen nye bøger, for jeg har ikke købt en eneste bog siden sidst. Til gengæld får jeg nok en del bøger i fødselsdags- og julegave, så dem skal jeg nok vise frem i løbet af juledagene.

Hvordan har I oplevet efteråret? Og har I læst nogen gode bøger?2 kommentarer:

 1. Hyggeligt med updatevideo :-)

  Jeg har haft ret blandede læseoplevelser i løbet af efteråret - heldigvis overvejende gode. Nu ser jeg frem til en masse hyggelæsning i løbet af december, især i juleferien!


  Mvh.
  denlillebogblog.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til juleferien. Det er dejligt med nogle dage, hvor man kan slappe af og læse bøger med god samvittighed :-)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.