I mit snart 27-årige lange liv har det altid vrimlet med gaver i december måned. Pakkekalendere, adventsgaver og julegaver. Og som om det...

Gaveregn i december

I mit snart 27-årige lange liv har det altid vrimlet med gaver i december måned. Pakkekalendere, adventsgaver og julegaver. Og som om det ikke var nok, så har jeg også fødselsdag i midten af december.

Min mor har fortalt, at jeg som helt lille en gang udtrykte, at jeg ikke gad at holde fødselsdag mere, fordi det simpelthen var for overvældende.

Et par år senere kom jeg dog efter det og fandt hurtigt ud af, at de ”bløde pakker” ikke var helt så interessante som de hårde.

Nu da jeg er blevet voksen (…eller næsten), er gaveregnen stilnet af, og jeg nyder både at blive overrasket med gaver og at give gaver til andre. Specielt hvis det er en gave, som har en særlig betydning, og som jeg ved vil glæde den anden person.

Men nok om det.

Jeg har selvfølgelig bøger på ønskelisten igen i år. Blandet andet ønsker jeg mig ”På træk” af Kamilla Hega Holst og ”Hvor intet bryder vinden” af Leonora Christina Skov.

Hvilke bøger har I på ønskelisten i år? 

1, 2, 3, 4, 5, 66 kommentarer:

 1. Jeg plejer ofte at ønske mig bøger på dansk til jul og fødselsdag, for i min omgangskreds køber man stadig primært gaver i fysiske butikker - og så kan jeg selv købe de engelske bøger (hvor det ofte er serier, og her vil jeg gerne have, at bøgerne i en serie passer sammen, dvs. fra samme forlag). Nå, men på min ønskeseddel står der blandt andet 'Eventyrbogen', 'Vindens skygge' og 'Skarpe genstande' - alle bøger, der burde være til at få fat på i en dansk boghandel :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan gør jeg egentlig også for det meste - specielt hvis det er bøger, der er svære at få fat i, eller hvis jeg vil være helt sikker på at få den rigtige udgave. I år har jeg også ønsket mig et gavekort til Saxo, for så kan jeg selv købe nogle af bøgerne :-)

   Uh, 'Eventyrbogen' er virkelig fin :-)

   Slet
 2. Hvad ønsker du dig, som ikke er bøger? 😊 I år, indtil videre, der har jeg ikke bøger på ønskelisten

  SvarSlet
  Svar
  1. Bøger fylder ret meget i år, men jeg skal på skiferie til januar, så jeg har også noget lækker skiundertøj fra Kari Traa på listen. Og så har jeg ønsket mig noget så kedeligt som køkkenudstyr, som jeg står og mangler ;-)

   Hvad ønsker du dig? :-)

   Slet
 3. Jeg får aldrig nogensinde bøger i gave, både fordi den generelle mening i familien er at jeg har nok bøger...men også fordi er jeg er blevet mere pernitten med hvilke udgaver jeg vil have af de pågældende bøger, så som regel ønsker jeg mig bare penge, det er måske lidt kedeligt og overraskelses momentet ikke så stort, men så kan jeg selv købe de bøger jeg vil have :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan aldrig få for mange bøger ;-)

   Men jeg kender det alt for godt! Jeg bliver ofte modtaget af suk og undrende blikke, når jeg ønsker mig flere bøger til samlingen...

   Jeg synes også, det kan være svært, når jeg ønsker mig en helt særlig udgave. Men ofte løser jeg det ved at skrive linket til bogen på ønskelisten. Så plejer det at gå :-)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.