Så skal jeg da lige love for, det blev efterår. Her i Aarhus river og rusker det udenfor, og det er råkoldt og halvmørkt i min lejlighe...

Nyt til bogreolen


Så skal jeg da lige love for, det blev efterår. Her i Aarhus river og rusker det udenfor, og det er råkoldt og halvmørkt i min lejlighed. Men så længe man kan blive inden døre, er det nu ret så hyggeligt. Som jeg har sagt i tidligere blogindlæg, kan jeg godt lide efteråret.

Efteråret indbyder nemlig til masser af læsning under lune tæpper og til indtag af lækre varme drikke. Jeg er fan.

Nå men jeg vil egentlig vise jer de bøger, jeg tog med mig hjem fra USA.

I San Francisco besøgte jeg en rigtig fin bogforretning (jeg skriver et indlæg om den i løbet af denne uge), som havde massevis af genbrugsbøger og - til min begejstring - et stort udvalg af klassikere.

Jeg brugte ret lang tid på at udforske de mange bogreoler og på at indsnuse selve stemningen og hyggen i den lokale bogforretning. Det var vildt svært at beslutte mig for, hvad jeg skulle købe, og jeg kunne have fyldt en ekstra kuffert, hvis det skulle være. Men da det jo ikke lige kunne lade sig gøre, var jeg nødt til at begrænse mig.

Jeg endte med at købe denne fine og klassiske udgave af "The Catcher in the Rye". Den er simpelthen så fin, og jeg har altid sukket efter netop dette cover. Den udstråler endda lidt ekstra charme, da man kan se, den er blevet læst mange gange - dog uden at være alt for slidt. 

Jeg læste den i gymnasiet, men det er efterhånden ved at være skræmmende mange år siden, så jeg burde få den læst igen på et tidspunkt.

Lidt senere på ferien købte jeg "The Exploration of the Colorado River and Its Canyons" i en bogforretning i Grand Canyon National Park. Det er John Wesleys Powells dagbøger og beretninger om sin ekspedition til Colorado River og blandt andet Grand Canyon.

Jeg er ikke sikker på, at jeg får den læst lige foreløbig, men jeg synes, den lød rigtig spændende, og det er altså lidt specielt, at have købt den i Grand Canyon.

Tid sidst købte jeg "The Alchemist" i lufthavnen i San Francico. Jeg har ikke læst bogen før, så det glæder jeg mig rigtig meget til. 

Denne udgave er virkelig fin og er udgivet i forbindelse med 25-års jubilæet for udgivelsen. Jeg kan ret godt lide den lille detalje med citatet på bagsiden.

Har I købt nye bøger for nyligt, og hvad har I købt?  


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det vil jeg gøre! Jeg har i hvert kun hørt godt om den :D

   Slet
 2. Jeg tilslutter mig Michella: glæd dig til Alkymisten, den er så smadderfin! Og jeg er ellevild med din udgave også!

  Hvad nye bøger angår, har jeg gjort mig skyldig i en del på det seneste. Men det er jo også bare bog-sæson!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg gøre :)

   Jeg kender det alt for godt! Det er svært at lade være, når alt indbyder til bogkøb...

   Slet
 3. Sikke en flot udgave af alkymisten!!
  Glæd dig, den er fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg måtte også bare eje den, da jeg så den :)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.