Så er jeg tilbage i Danmark efter min rejse rundt i USA. Vi landede i Kastrup Lufthavn onsdag omkring middag og skulle så med tog vider...

En lille opdatering


Så er jeg tilbage i Danmark efter min rejse rundt i USA. Vi landede i Kastrup Lufthavn onsdag omkring middag og skulle så med tog videre til Aarhus. Da vi endelig trådte ind af døren til vores lejlighed, havde vores hjemrejse varet over 24 timer, og det var begrænset, hvor meget søvn vi havde fået. Vi var derfor vildt trætte og havde svært ved at holde os vågne.

De sidste tre døgn har været meget frustrerende for mig, for jeg har haft det vildeste jetlag. Jeg har kæmpet for at holde mig vågen om dagen og har ligget vågen det meste af natten – ret så upraktisk. I nat har jeg dog sovet nogenlunde. Jeg var kun vågen i et par timer mellem klokken tre og fem.

Men nu føler jeg mig altså nogenlunde normal igen og er klar til at komme i gang med bloggen. Den er desværre blevet forsømt lidt den seneste måned (både med hensyn til indlæg og svar på jeres kommentarer), for jeg har brugt al min energi på at opleve USA og suge nye indtryk til mig.

Dette indlæg er en lille opdatering. I næste uge vil jeg vise nogle af de bøger, jeg købte på rejsen, og vise billeder og fortælle om en rigtig fin bogforretning, jeg besøgte i San Francisco.

Derefter indtræffer en helt almindelig hverdag, og bloggen skulle gerne komme til at ligne sig selv igen.

Jeg håber, I har haft det godt denne måned og har fået læst en masse gode bøger.
P.s.: Hvis I har lyst til at vide mere om vores rejse, er I velkomne til at kigge forbi vores lille personlige rejseblog: thomasbennedbaek.dk/rejser


4 kommentarer:

 1. Vi brugte 14 dage på at komme over vores jetlag efter vi var i Florida. Så husker det alt for godt når man sov om dagen og gik tur med hunden midt om natten hihi så håber i kommer hurtigere over det end vi gjorde

  Mvh lea

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, 14 dage er godt nok lang tid! Så længe håber jeg ikke, jeg skal døje med det :)

   Hehe, man føler sig lidt rundt på gulvet hele tiden.

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.