Jeg har modtaget et par nye bøger med posten. Den første er "Atonement" af Ian McEwan. Dernæst har jeg købt "I Capture...

Nyt på bogreolen
Jeg har modtaget et par nye bøger med posten. Den første er "Atonement" af Ian McEwan. Dernæst har jeg købt "I Capture the Castle" af Dodie Smith og "The Great Gatsby" af Fitzgerald. "The Time Travelers Wife" af Audrey Niffenegger kom også hjem til bogreolen. 

"Shadow and Bone" læster jeg en anmeldelse af på bloggen The Flightless Bird. Den lød simpelthen så god, og jeg glæder mig rigtig meget til at læse den.  


8 kommentarer:

 1. Åh Atonement! Det er en af mine yndlingsbøger, jeg elsker den simpelthen! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. For nogle år siden så jeg filmatiseringen og var helt vild med den. Og nu synes jeg, jeg har fået filmen tilpas på afstand til læse bogen. Jeg glæder mig helt vildt! :)

   Slet
 2. Sikke dog en fantastisk bogstak! 'I Capture the Castle' er blandt mine absolut yndlingsbøger. Ligeså er 'The Great Gatsby', og 'Antonement'! 'The Time Traveler's Wife' læste jeg for første gang i juni, og selvom jeg endte med en meget blandet mening, har den afgjort store kvaliteter.

  Åh, den bogfryd altså!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er første gang, jeg læser dem, men jeg har hørt godt om dem alle, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med dem.

   Nu står jeg bare i den situation, at jeg har svært ved at vælge, hvilken en jeg skal starte med :)

   Det er fantastisk med bøger! Jeg elsker at fordybe mig og lade mig føre til et helt andet univers.

   Slet
 3. Åh The Great Gatsby er simpelthen så fantastisk! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også hørt meget godt om den, så jeg glæder mig til at komme igang med den :)

   Slet
 4. orrrrk de her indlæg er skidt for mit bogstop... Du giver mig virkelig meget lyst til selv at anskaffe 'I capture the castle'! Ind til videre må jeg glæde mig til at høre din mening om den! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg kender det alt for godt! Der er så mange fantastiske bøger, man gerne vil have hjem på bogreolen.

   Jeg glæder mig også rigtig meget til at læse den :)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.