Som jeg skrev i indlægget her , så købte jeg for et par uge siden nogle fine brugte bøger. En af dem var "Love is a Special W...

"Love is a Special Way of Feeling"

Som jeg skrev i indlægget her, så købte jeg for et par uge siden nogle fine brugte bøger. En af dem var "Love is a Special Way of Feeling" af Joan Walsh Anglund.

Det er den sødeste lille bog, der indeholder små tekster og flotte illustrationer. Det er en meget kort bog, men den er så fin at have stående på bogreolen. Desuden indeholder den nogle smukke budskaber. Jeg er rigtig glad for den, og den har fået sin egen plads i bogreolen. 


4 kommentarer:

 1. Hvor virker den virkelig bare fin. De tekster du viser frem, er i hvert fald rigtig søde :)

  SvarSlet
 2. Ih hvor er den altså bare smuk! Så fin og lyserød, og sikke søde tegninger, faldt også i svime over den, da du viste den første gang :D Elsker sådanne søde små bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også. Selvom der ikke er særlig meget tekst, så er de alligevel bare så fine og unikke, at man ikke kan stå for dem :)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.