Bøger er det bedste i verden. Jeg elsker at læse i dem. Jeg elsker at kigge på dem. Jeg elsker at holde dem mellem mine hænder.  Bøger kan...

Jeg elsker bøger!

Bøger er det bedste i verden. Jeg elsker at læse i dem. Jeg elsker at kigge på dem. Jeg elsker at holde dem mellem mine hænder. 

Bøger kan så meget. De kan indeholde de mest dragende, elegante og eventyrlige fortællinger, som man kan læse igen og igen. De kan pynte på en bogreol, på et natbord eller i et lille hyggeligt hjørne, hvor man har haft tid til at lade sig føre til fantasiens verden. 

Bøger er en lidenskab for mig. Jeg bruger meget af min fritid på at læse, og mens jeg læser den ene bog har jeg allerede den næste i tankerne. Jeg kan købe mig fattig i bogforretninger og på nettet, for jeg kan ikke få nok. Bøger er vidunderlige. 

Jeg blev grebet af en ubeskrivelig følelse af passion for mine bøger og måtte bare dele den med jer. Hvordan er jeres forhold til bøger? Elsker I dem også ligesom mig, eller er det nærmere en hobby eller ren og skær underholdning?  
5 kommentarer:

 1. mmmmmh bøger! Så dejligt når man lige pludselig overvældes af den der følelse!! :)

  SvarSlet
 2. Jeg har altid elsket bøger, og kan ligesom dig købe mig fattig i bøger! Men der er bare ikke noget bedre end at sidde med en bog imellem hænderne og blive ført væk i historiernes dybder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også noget af det, jeg holder allermest af. Derfor tror jeg heller ikke, jeg bliver den store e-bogs-fan. Jeg holder simpelthen for meget af at se på børgerne og have dem mellem hænderne.

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.