Der har været meget stille på bloggen de sidste par måneder. Faktisk kan jeg se, at mit sidste blogindlæg er udgivet helt tilbage i sta...

Siden sidst...Der har været meget stille på bloggen de sidste par måneder. Faktisk kan jeg se, at mit sidste blogindlæg er udgivet helt tilbage i starten af april. Men det er der en god grund til – jeg er nemlig blevet gift!

Og hold da op, hvor kræver det meget tid og energi at planlægge sådan en stor og vigtig fest. De sidste par måneder op til brylluppet brugte jeg samtlige af mine weekender på praktiske gøremål. De sidste detaljer skulle på plads, og jeg er stadigvæk overrasket over, hvor meget, der skal holdes styr på, når man planlægger en stor fest helt selv.

Det var virkelig lærerigt, og vi fik lige præcis den dag, vi begge havde ønsket os.

Vi lejede en gammel gård, som typisk bliver brugt til lejerskoler eller større fester, da der både er en stor gildesal og mulighed for overnatning. Da vi i sin tid snakkede om, hvordan vores bryllup skulle være, var vi nemlig begge enige om, at det gerne måtte være intimt og hyggeligt, og at vi skulle have mulighed for at feste hele natten. Det havde vi her, og det levede fuldstændig op til vores forventninger. Oven i hatten var naturområdet vildt idyllisk, og vejret var med os. Så vi kunne ikke ønske os mere.

Jeg viser jer lige et par billeder fra vores store dag…

Lige efter brylluppet var vi på en skøn bryllupsrejse på Mallorca. Det er en fantastisk ø, som virkelig overraskede mig på mange områder. Hvis man kører lidt rundt på øen, kan man opleve massevis af skønne byer og smuk natur langt væk fra alle turisterne.

I kan se nogle billeder fra turen på min Instagramprofil.

Og så skal jeg nok vende tilbage til bog-indlæggene igen ;-)


16 kommentarer:

 1. Stort tillykke, søde Louise! Jeg glæder mig til at høre mere næste gang vi ses til en bogsnak med læseklubben. Kram til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Amanda!

   Jeg glæder mig også til at fortælle mere om det i læseklubben :-)

   Slet
 2. Tillykke med brylluppet ♥


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 3. Kæmpestort tillykke! Hvor er den kjole bare smuk! <3

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med brylluppet, og velkommen tilbage til blogland :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det! :-)

   Det er godt at være tilbage igen.

   Slet
 5. Stort tillykke, og sikke nogle skønne billeder!

  SvarSlet
 6. Tillykke, det ser altså så skønt ud! :) Godt at have dig tilbage på bloggen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - det var det også!

   Det er skønt at være tilbage :-)

   Slet
 7. Tillykke med brylluppet.
  Og ja det er mega hårdt. Er selv lige blevet gift og jeg var helt smadret i dagene efter festen. Dejligt med en ferie efter, så fik I vel god tid til at slappe af og være sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og tillykke til dig også :-)

   Det var rigtig dejligt at holde ferie bagefter, så vi kunne flade ud og tænke tilbage på en den dejlige dag.

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.