Jeg lovede jer for et par uger siden, jeg ville vise jer nogle af de gaver, jeg havde fået til min fødselsdag og til jul. Det blev til e...

Snevejr og gaver


Jeg lovede jer for et par uger siden, jeg ville vise jer nogle af de gaver, jeg havde fået til min fødselsdag og til jul. Det blev til en masse vidunderlige gaver, men jeg nøjes med at vise jer disse tre lækre bøger. Af min søster fik jeg "Anna Karenina" af Leo Tolstoy som en ekstra lille fødselsdagsgave. "Bridget Jones - Vild med ham" fik jeg i julegave af min farmor og farfar, og den yndige udgave af "Pride and Prejudice" fra Penguin Classics Deluxe Edition købte jeg til mig selv for nogle af mine fødselsdagspenge. Det er ikke så tit, jeg får bøger i gave, da jeg føler, det er nemmest at købe dem selv. Men denne gang har jeg fået et par stykker, der rammer helt plet. 

Jeg har lige afleveret min sidste skriftlige opgave på uni for dette semester. Så nu har jeg en lille "ferie", indtil jeg skal underskrive specialekontrakt d. 15. februar. Det kommer dog til at kræve en masse forberedende research, så vildt meget ferie bliver det nok alligevel ikke til. 

I dag vil jeg dog nyde, at jeg ikke har nogen eksamener hængende over hovedet. Og er der noget mere hyggeligt end at sidde og læse indendøre, mens sneen daler ned udenfor? Jeg har i hvert fald svært ved at forestille mig, at det kan blive mere hyggeligt. 
I må have en rigtig god dag derude. 


6 kommentarer:

 1. Skønne billeder - og skønne bøger! Bridget Jones er så perfekt at læse på en gråvejrsdag :)

  Og tillykke med de færdige eksaminer. Der venter endnu to skriftlige forude for mit vedkommende og en re-eksamen til februar (åh, suk), så jeg føler først, jeg skal til at begynde eksamensræset for alvor nu. Suk. Men skriftlige hjemmeopgaver er nu altid til at overkomme at sysle med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Den er nemlig rigtig hyggelig til sådan en dag som i går :)

   Så bliver der nok at se til det næste stykke tid. Jeg håber, du så trods alt har haft lidt fri i juleferien :)
   Men ja, heldigvis er det som regel meget hyggeligt at sidde og sysle lidt med hjemmeopgaver.

   Slet
 2. Årh det lyder helt fantatisk at kunne nyde læsning med en færdig eksamen på samvittigheden. Glæder mig til at det er mig. Snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt fantastisk at kunne læse uden at skulle have dårlig samvittighed, fordi man i virkeligheden burde sidde og skrive eksamen.

   Det lyder dog til, du også snart kan se frem til den frihed :)

   Slet
 3. Jeg fik også den nye Bridget Jones. Skøn bog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også mit indtryk ind til videre. Jeg glæder mig til at læse den færdig :)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.