Jeg har netop modtaget denne lækre Harry Potter-box med posten. Den har længe stået på min ønskeliste, og da prisen faldt et godt sty...

Harry Potter-afhængighedJeg har netop modtaget denne lækre Harry Potter-box med posten. Den har længe stået på min ønskeliste, og da prisen faldt et godt stykke, måtte jeg simpelthen slå til. I min familie har vi serien på dansk, som vi har læst sammen størstedelen af min og min søsters barndom. Derudover har min kæreste også hele serien på dansk. Så egentlig er jeg dækket godt ind på Harry Potter-fronten. Men jeg kunne også godt tænke mig at eje serien på engelsk. Det blev så denne yndige udgave fra Scholastic, som er illustreret af Kazu Kibuishi. Jeg er fuldstændig forelsket i hans illustrationer, og de er så lækre at have i hænderne. 

Nu bliver I altså lige bombarderet med en masse billeder, men jeg synes, I skal se alle forsiderne og bagsiderne. En ekstra fin detalje er citater på bagsiden fra hver enkelt bog - Det rammer helt plet. 


7 kommentarer:

 1. Faktisk tror jeg, jeg ved nærmere eftertanke er mest vild med bagsiderne! Hvor er de flotte, skønt tema han har ryggen til på dem alle! Jeg elsker den slags.

  Så gennemført smukke bøger af vores allesammens yndlingshistorie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Bagsiderne er nemlig SÅ fine, og det er nogle søde citater. Jeg er også helt vild med dem :)

   Slet
 2. De er simpelthen bare så flotte! Elsker også bagsiderne, som jeg ikke har set billeder af før nu! Jeg har både bøgerne på dansk og på engelsk, men nogle gange vil jeg altså gerne have flere udgaver, for der er virkelig lavet mange fine! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nemlig rigtig mange fine udgaver. Og det er svært at retfærdiggøre det at købe endnu en udgave, når man i forvejen ejer dem :) Meeen, det er jo også yndlingsbøgerne, så mon ikke det går ;)

   Slet
 3. Dejligt med sådan en fremvisning!

  SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.