Jeg elsker fiktive fortællinger, og i min fritid sidder jeg som regel med en bog mellem hænderne eller med en god film på skærmen. For ...

Bøger om film


Jeg elsker fiktive fortællinger, og i min fritid sidder jeg som regel med en bog mellem hænderne eller med en god film på skærmen. For mig findes der ikke noget bedre end at forsvinde ind i en anden verden.

Når bøger og film kombineres, er jeg derfor ekstra begejstret. Jeg ejer efterhånden et par bøger om film. Mit nyeste køb er den fine bog om den nyeste Batman-trilogi. Jeg købte den i sommers, da min kæreste og jeg var i Warner Brothers i Los Angeles. Jeg synes, det er sjovt og vildt interessant at læse, hvilke overvejelser Christopher Nolan gjorde sig, da han instruerede filmene.

Jeg ejer selvfølgelig også det stor filmleksikon og bogen "1001 film du skal se før du dør".


Elsker I også at se gode film? Og ejer i også bøger om film? 4 kommentarer:

 1. Jeg er lige så stor film-fan som jeg er bog-fan, så jeg har også det samme Filmleksikon og 1001 film du skal se før du dør. Din Batman-bog ser virkelig interessant ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt, der også er andre film-fans derude :-)

   Tak, jeg er vildt glad for den!

   Slet
 2. Åh hvor fint! Jeg elsker Batman-filmene, og den bog ser virkelig skøn ud! Selv har jeg "Harry Potter: From Page to Screen", og den er virkelig skøn, stor og fyldt med spændende film-info. Desuden har jeg et par fine Disney-bøger om kunsten bag tegnefilmene. Det er også ret fint at læse om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også! Generelt er jeg vild med film af Christopher Nolan :-)

   Batman-bogen er virkelig fin. Jeg er SÅ glad for den

   Åh, jeg ville så gerne eje Harry Potter-bogen - den ser så fin ud. Disney-bøgerne er også helt fantastiske :-)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.