På lørdag er det første gang, jeg skal deltage i et Read-a-Thon (Dewey's Read-a-Thon) . Jeg glæder mig rigtig meget, for jeg tror de...

Dewey's Read-a-Thon


På lørdag er det første gang, jeg skal deltage i et Read-a-Thon (Dewey's Read-a-Thon). Jeg glæder mig rigtig meget, for jeg tror det bliver en speciel oplevelse. 

Det bliver dejligt at have 24 timer, som alene er dedikeret til at læse. Men jeg betragter det også som en udfordring, for alt andet lige, bliver det også "hårdt" at læse så længe. 

Jeg har besluttet mig for at forsøge at læse "Drømmefakultetet" af Sara Stridsberg, "Døden kører audi" af Kristian Bang Foss og "Kvinden flytter ind" af Erlend Loe. 

Det er helt bevidst, at jeg har valgt tre forholdsvis korte bøger. Jeg tænker, det kan være rart at opleve fornemmelsen af at blive færdig med en bog. Forhåbentlig giver det lidt positiv energi, hvis man er ved at køre sur i det. 

Jeg har også valgt, at det skal være danske bøger (eller oversat til dansk), fordi det simpelthen er nemmere for mig at slappe helt af, mens jeg læser. Det kræver ikke helt så meget koncentration, som det gør med de engelske bøger.

Hvis ikke de tre bøger er nok - hvilket jeg tror de er her første gang - så kan jeg jo altid vælge, lige hvad jeg har lyst til fra bogreolen. 

Officielt starter eventet klokken 14, men da jeg får gæster om aftenen, starter jeg allerede klokken 10. Jeg holder så pause om aftenen og går igang igen sent om aftenen og forsøger at læse, så længe jeg kan holde mig vågen. 

Jeg laver blogindlæg, som jeg opdaterer i løbet af eventet, så I kan følge med. I kan også kigge med på Instagram på louiserc eller på Twitter på @sssrytter    

Skal I også være med til at læse i 24 timer, og hvilke bøger skal I læse. Har I nogle gode fif til, hvordan man bedst muligt kommer igennem udfordringen? 
6 kommentarer:

 1. Det er simpelthen sådan en hyggelig dag, og jeg glæder mig sådan, også til at følge dit læsedøgn :) Yndig stak du har udvalgt; og du har helt ret i, at der er noget særligt ved at færdiggøre en bog. Derfor er de forholdsvist korte bøger også blandt mine favoritter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg glæder mig også til at følge dig :)

   Ja, jeg tænker, det giver nogle succesoplevelser.

   Slet
 2. Det er så fint du skal være med! Døden kører audi er en udmærket readathon bog, letlæselig og ganske underholdende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, den passer godt til formålet - det håber jeg i hvert fald. Det bliver spændende at læse den :)

   Slet
 3. Fine bogvalg! Har kun læst "Døden kører Audi", og som Gitte skriver, er den rigtig fin readathon material. Add'er dig fluks på Twitter, så jeg kan følge med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg glæder mig i hvert fald til at læse alle tre :)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.