"This is a Love Story" af Jessica Thompson, 3/5 stjerner Sienna forelsker sig i Nick, første gang hun ser ham, i metroen på...

"This is a Love Story" af Jessica Thompson

"This is a Love Story" af Jessica Thompson, 3/5 stjerner

Sienna forelsker sig i Nick, første gang hun ser ham, i metroen på vej til arbejde. Hun tør ikke få øjenkontakt med ham i for lang tid ad gangen og giver sig til at læse. Da hun kigger op igen, er han forsvundet.

Hun ærgrer sig over, at hun ikke greb chancen, men finder til sit store held ud af, at han er ansat på hendes nye arbejdsplads og netop er vendt hjem fra en ferie med et knust hjerte.

Nick og Sienna bliver gode venner og kæmper begge med følelserne for hinanden. Hvem tør tage det første skridt? Hvem er mest modig? Hvem tør sætte venskabet på spil?

"This was what those poets were talking about in the old-school literature that used to make me cringe when I was spotty, fourteen and fantasizing about Miss Rogers in my English literature classes. This was it. It was pulse-racing, heart-wrenching, dizzying love".   


"This is a Love Story" er en sukkersød fortælling om to mennesker, der på klodset vis forsøger at åbne deres hjerter op for hinanden. Alt synes at komme i vejen for dem, og man sidder som læser med et konstant ønske om at give dem begge et gevaldigt skub i den rigtige retning.  

Jeg har utrolig svært ved at sætte ord på mine tanker om denne roman, og jeg synes også, det er svært at bedømme den. Nogle gange synes jeg, den er lidt for kliché-agtig. Andre gange rører den mig dybt.

Hvis jeg var Jessica Thompson, var der et par episoder, jeg ville have udeladt eller i hvert fald have håndteret anderledes. Nogle af dem er efter min mening overflødige og er bare med til at trække fortællingen i langdrag.

Sienna beskrives også nogle gange lidt for positivt efter min smag. Jeg kunne godt tænke mig, at hun var gjort lidt mere "menneskelig" og havde lidt mere kant.

Men alt i alt er det en god fortælling. Jeg kan klart anbefale jer at læse, hvis I er i humør til en sød kærlighedshistorie. 

   


6 kommentarer:

 1. Åh, hvilken yndigfin bog! Jeg har selv haft kigget på den i længere tid, og den lyder meget sød. Særligt til sommeren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er rigtig sød og helt perfekt som sommerbog :)

   Slet
 2. Skøn anmeldelse med søde billeder. Jeg har det tit ligesådan med de søde kærlighedsfortællinger; det er sjældent de rammer helt plet, men jeg nyder at læse dem alligevel. Åh, og så er denne bog virkelig prydet med det sødeste cover, at det er helt svært at modstå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :)

   Sådan har jeg det også. De er som regel gode at læse, men man sidder med følelsen af, at der alligevel mangler noget. Men det uden tvivl en sød bog med det smukkeste cover! :)

   Slet
 3. Den er altså virkelig bare flot - den ville pryde boghylden herhjemme gevaldigt! Men jeg ved ikke helt om jeg tør, når anmeldelsen trods alt ikke er mere entusiastisk - det er jo trods alt ikke en genre, jeg normalt bevæger mig indenfor :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt forstå, du er lidt i vildrede her. Den har det smukkeste cover, men fortælling mangler efter min mening lige lidt, før den er rigtig god.

   Dog synes jeg, du skal give den et forsøg. Om ikke andet så for at den kan pryde på boghylden ;)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.