Jeg befinder mig i øjeblikket i en ret så frustrerende læsetørke. Det kræver ekstra lang tid og masser af motivation, før jeg får åbnet e...

Læsetørke


Jeg befinder mig i øjeblikket i en ret så frustrerende læsetørke. Det kræver ekstra lang tid og masser af motivation, før jeg får åbnet en bog, og når jeg endelig kommer i gang, er min koncentration flyvsk, og jeg ender ofte med at lægge bogen fra mig igen.

Kender I det? 

Jeg tror, det hænger sammen med, at jeg er så tæt på mit speciales deadline, og at jeg samtidig har nogle ret hårde vagter på mit sommerferiejob. Når jeg kommer hjem om aftenen, er jeg fuldstændig smadret og har slet ikke energi til at læse en bog. 

Morgenerne er jeg nødt til at dedikere til mit speciale for ikke at få alt for dårlig samvittighed. 

Det er godt, det ræs snart er ovre, så jeg igen kan få overskud til at læse de mange bøger, der kalder på mig.

Får I læst en masse for tiden, eller oplever I også stilstand?

Har I gode råd til at bryde læsetørken? 

   


6 kommentarer:

 1. hov, ved ikke om min kommentar gik igennem, så prøver lige igen :'D
  Hvor er det træls for dig, at du har læsetørke! Jeg har også engang i mellem nogle sådan lidt ufokuserede og trætte perioder, mest når jeg er stresset over andre ting som blog og arbejde. Men jeg synes heldigvis det er længe siden jeg har haft en decideret tørke :) Håber du snart finder en bog, der kan hjælpe dig ud af den :)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ret frustrerende, for jeg vil virkelig gerne læse, jeg mangler bare tiden og overskuddet! :)

   Hvor er det dejligt, det er længe siden, du har oplevet en læsetørke. Lad os håbe, det bliver ved med at være sådan.

   Tak. Jeg håber også snart, det vender :)

   Slet
 2. Jeg har fået læst ekstremt meget denne sommer. Faktisk så meget at jeg pt tvinger mig selv lidt til at lave noget andet. Mit bedste råd mod læsetørker er dog egentlig bare at gå i gang. Når man først samler den rigtige bog op, så kommer det helt af sig selv. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt, du har fået læst så meget. Det er helt modsat til mig lige for tiden :)

   Tak for det gode råd. Jeg er i gang med en bog, men det er som om, jeg sidder lidt fast i den. Jeg vil gerne læse den færdig, for jeg synes, det ville være ærgerligt at opgive den. Men jeg er også sikker på, det nok skal komme igen, når jeg læser en bog, jeg virkelig holder af :)

   Slet
 3. Det er svært med læsetørke. Især når det ikke så meget skyldes bogen, men mere ens hovede og det stress, der fylder deri. Jeg praler af, altid at kunne læse, men jeg kan ikke koncentrere mig, når jeg er stresset. Eksamensperioder er ofte meget læsestille hjemme hos mig, simpelthen fordi mit hovede er fyldt op i forvejen.

  Om ikke andet, håber jeg, din læselyst snart kommer igen. Og alverdens held&lykke med dit speciale også - det er virkelig noget af en milepæl, og jeg kan kun alt for levende forestille mig, hvor meget det fylder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ret frustrerende, når man egentlig gerne vil læse en bog men ikke kan komme i gang, fordi ens hoved er optaget af en masse andre tanker. Det er også særligt i eksamensperioder, jeg oplever mine læsetørker.

   Tusind tak søde Rikke! Jeg glæder mig til at aflevere, så jeg kan få ro igen. Det fylder jo meget og er netop en stor milepæl.

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.