Jeg har ret meget at se til for tiden, eftersom afleveringsdatoen for mit speciale nærmer sig. De sidste afsnit skal skrives færdige, og ...

Lige nu læser jeg...


Jeg har ret meget at se til for tiden, eftersom afleveringsdatoen for mit speciale nærmer sig. De sidste afsnit skal skrives færdige, og det praktisk skal være på plads. Jeg er også i gang med at scanne arbejdsmarkedet for mulige jobs, og det kræver også en masse tid og energi. 

Desuden er min kæreste og jeg ved at få styr på de sidste forberedelser til vores rejse til USA i september, som er vores fejring af de sidste 5 år på studiet og - forhåbentlig - bestået speciale. 

Jeg får dog tid til at læse lidt ind imellem. I øjeblikket er jeg i gang med "North and South" af Elizabeth Gaskell. 

Hvad læser I for tiden?  


12 kommentarer:

 1. Lige i øjeblikket sluger jeg den ene bog efter den anden, for at komme igennem alle mine ulæste bøger på min bogreol (næsten 1 bog om dagen), men lige i dette øjeblik læser jeg The Tortoise and the Hare. Er kun 30 sider inde, så ved endnu ikke hvordan jeg har det med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som om, du får læst en hel masse gode bøger for tiden. Jeg ville ønske, jeg kunne få læst lige så meget :)

   Jeg har aldrig selv læst The Tortoise and the Hare, så jeg glæder mig til at høre mere om, hvad du synes om den.

   Slet
 2. Sikke mange projekter og løse ender, du render rundt med nu. Jeg kan sagtens forestille mig, at læsetiden er lidt knap i den sammenhæng :) Ikke desto mindre er det en skøn bog, du har valgt til pauselæsningen. Jeg knuselsker den jo!

  Selv er jeg ved at genlæse min ultimative yndlingsbog, Jane Austens 'Persuasion', og det er en fryd som altid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er rigtig mange ting at holde styr på lige i øjeblikket. Men så er det godt, jeg kan nyde en vidunderlig bog en gang imellem. Jeg er indtil videre meget vild med den! :)

   Åh, Persuasion er virkelig også vidunderlig. Det er dejligt med sådan et sommerritual :)

   Slet
 3. Uuuh, jeg krydser fingre for at både speciale, rejse m.m. glider problemfrit. :D

  Jeg er pt lidt i limbo. Jeg har fået læst en del på det sidste, men de sidste par bøger har været nogle lidt skuffende anmeldereksemplarer. Nu trænger jeg til noget, jeg er mere sikker på er en succes, men kan ikke helt vælge. :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :)

   Den følelser kender jeg godt. Har du noget specielt i tankerne?

   Slet
 4. Held og lykke med alle tingene! :)

  Jeg har gang i Dracula, som er ret spændende! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :)

   Jeg har hørt meget godt om den men har endnu ikke selv læst den. Glæder mig til at læse din anmeldelse af den :)

   Slet
 5. Har lige læst Deborah Meylers The Bookstore og det kan kun blive bedre herfra. Den var slet ikke hvad jeg forventede. Jeg tror jeg trænger til en rigtig lovey dovey bog efter den omgang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv, det var ærgerligt, den ikke levede op til forventningerne. Jeg kan anbefale This is a Love Story. Den er rigtig sød og skøn at læse :)

   Slet
 6. Puh, det lyder som om du har lidt travlt i denne tid. Jeg håber ikke det er alt for stressende.

  Jeg gik i går aftes igang med "To Kill a Mockingbird", som jeg indtil videre finder virkelig fangende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er lidt meget at se til for tiden. Men det værste er nu usikkerheden og den afleveringensdato, som bliver ved med at hænge over hovedet på en. Det er godt, det snart er ovre :D

   Spændende læsning. Det glæder jeg mig til at høre mere om :)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.