Min kæreste skal skrive speciale om fagblogs, så han har slæbt en masse bøger med hjem fra biblioteket om blogging. Da jeg gik ud i køkke...

En bog om at blogge


Min kæreste skal skrive speciale om fagblogs, så han har slæbt en masse bøger med hjem fra biblioteket om blogging. Da jeg gik ud i køkkenet i morges, så jeg, at denne skønne bog lå på spisebordet. Jeg tog den straks med mig ind i sofaen og gik i gang med at læse den (overspringshandling midt i specialeskriningen - ups). 

Det er en slags guide, der er meget struktureret, og delt op afsnit, så derfor er den hurtigt læst. Mange af pointerne kendte jeg til i forvejen, men jeg fik også nogle meget gode fif til det at blogge. Så hvis du sidder med en blogger i maven, eller allerede har en blog, kan jeg helt klart anbefale dig at læse den. Og så er det jo bare en utrolig smuk bog. 

Kan I have en god dag og nyde det gode vejr.  


4 kommentarer:

 1. Den er rigtig fin - jeg selv fik næsten heller ikke noget ud af den, men jeg synes den er god - på bedste pædagogiske vis - til at forklare de ting man skal tage højde for som blogger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er den nemlig. Nogle gange er det også fint at få sat ord på nogle af de ting, man gør i forvejen, så man bliver lidt mere bevidst omkring det :)

   Slet
 2. Den ligger nede i skabet, men det er åbenbart kun Michella der har haft fingrene i den - jeg må hellere komme i sving :D

  SvarSlet
 3. Den er i hvert fald hurtigt læst og har nogle gode pointer :D

  SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.