Jeg elsker at få bøger i gave. Specielt hvis det er spændende bøger, jeg ikke har set før. Men jeg elsker også at give bøger til andre. ...

BoggaverJeg elsker at få bøger i gave. Specielt hvis det er spændende bøger, jeg ikke har set før. Men jeg elsker også at give bøger til andre. Jeg synes, det er sjovt at finde en bog, som lige passer til den person, men skal give den til.

For nyligt har jeg købt to fine boggaver. Min lillesøster fik "Eleanor og Park" til sin fødselsdag. Jeg har ikke selv læst den endnu, men ud fra andre anmeldelser var jeg sikker på, det lige var noget for hende. Hun har også allerede givet udtryk for, at det er en fantastisk god bog.

Mine bedste veninde fik for et halvt år siden en lille dreng, som skal døbes i april. Jeg tænkte med det samme, at jeg ville give ham hans første bog. Da jeg stod i Bog & Idé, blev jeg overvældet af de mange fine børnebøger, man kan få. 

Jeg havde dog besluttet mig for at give ham nogle klassiske eventyr, som forhåbentlig vil komme til at betyde meget for ham i hans barndom. Jeg fandt "Drengenes store eventyrbog", som indeholder nogle af H.C. Andersens og Brødrene Grimms eventyr. 

Den fine udgave af "Brødrene Løvehjerte" skulle han også have. Jeg har altid elsket Astrid Lindgrens fortælling, på trods af at den var lidt uhyggelig til tider. Forhåbentlig får han rigtig meget glæde af den, når han bliver lidt ældre.

"Brødrene Løvehjerte" er i øvrigt så smuk, at jeg selv bliver nødt til at anskaffe den på et tidspunkt - også selvom jeg ikke har børn og ikke skal have det i den nærmeste fremtid.   


Hvordan har I det med at få bøger i gave? Giver I også bøger til andre?


2 kommentarer:

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.