I går havde jeg besøg af søde Ida fra Tanker om sprog . Vi var begge blevet tagget af Rikke fra Paperback Castles til at deltage i lege...

Boglige ultimatummer


I går havde jeg besøg af søde Ida fra Tanker om sprog. Vi var begge blevet tagget af Rikke fra Paperback Castles til at deltage i legen Boglige ultimatummer, og vi tænkte, det kunne være sjovt at svare på spørgsmålene sammen.

Vi svarede det samme til de fleste af ultimatummerne, men det var som regel af vidt forskellige årsager. Det var ret interessant. Samtidig var det superhyggeligt. Og som det sikkert kommer til udtryk i videoen, havde vi det ret sjovt :-)

I kan se vores svar i videoen nedenfor.4 kommentarer:

 1. Åh, hvor hyggeligt at I lavede tagget sammen! :'D Og helt sikkert nogle fine svar. I har i øvrigt helt ret i, at boghandlere også anbefaler bøger til andre, som i øvrigt beholder dem. Selv er jeg måske bare lidt mere romantisk-idealistisk omkring bibliotekslæsning netop fordi, det er gratis :p

  Så dejligt at se jeres fine video :)

  SvarSlet
 2. Hej Louise,
  Må vi måske smide jeres video om på bog-vlog.dk? Der er en masse andre fra Would you rather-tagget og det ville kun være skønt med endnu flere :)
  De bedste hilsner
  www.bog-vlog.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, tusind tak :) Den kommer op på siden i morgen!

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.