08:55: Klar, parat, start! Klokken er næsten ni, og jeg sidder klar på min sofa med min bog mellem hænderne og en kop te ved min side....

Read-a-Thon: Opdatering


08:55: Klar, parat, start!
Klokken er næsten ni, og jeg sidder klar på min sofa med min bog mellem hænderne og en kop te ved min side. Om få minutter tyvstarter jeg read-a-thon. Jeg er spændt og utålmodig. Det bliver spændende at se, hvad det næste døgns tid bringer. Forhåbentlig bliver det endnu en gang en fantastisk oplevelse.

Jeg lægger ud med at læse The Well of Ascension af Brandon Sanderson, som jeg cirka mangler at læse 250 sider af. Den er enormt spændende lige nu, så jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang.

Nå, men nu må jeg hellere runde af. Rigtig god læselyst til jer alle. Jeg vender tilbage med en opdatering om et par timer.  


  
12:15 
Det slet ikke til at forstå, hvor hurtigt tiden flyver af sted, når man læser en rigtig god bog. De første tre timer af mit read-a-thon er allerede gået, selvom det ikke føles som mere end en halv time tiden, jeg gik i gang.

The Well of Ascension er vidunderlig, og jeg nyder at forsvinde ind i universet. Jeg har cirka læst 100 sider og mangler omkring 150 sider, før jeg er færdig med bogen. Det er egentlig lidt vemodigt at tænke på, for jeg nyder at læse den. Måske jeg skulle sløjfe min bogstak og gå direkte til The Hero of Ages bagefter? ;-)

Nu skal jeg i hvert fald have noget frokost, før jeg læser videre. 

17:00
Jeg bliver altid overrasket over, hvor fed en oplevelse det er at være med i et read-a-thon. Stemningen er helt speciel, og det er fedt at se diverse blogs og Instagram vrimle med skønne billeder af bøger og snacks. SÅ hyggeligt!

De sidste fem timer har jeg læst, snack'et, fulgt med jer andre og kæmpet med min kæreste om at få den bedste plads i sofaen. Read-a-thon er uden tvivl MEGET vigtigere end FIFA! 

Det går rigtig fint med læsningen. Jeg mangler de sidste 50 sider af min første bog. Hvordan går det hos jer?  

20:54
Så fik jeg vendt den sidste side af The Well of Ascension, og endnu engang slog Brandon Sanderson benene væk under mig. Hold da op, det var en god bog.

Jeg kan mærke, at jeg har brug for at dvæle lidt ved bogens handling, før jeg kan gå i gang med en ny bog. Den fylder simpelthen for meget til, at jeg kan rumme en ny fortælling lige med det samme. 

Så jeg vil holde en pause her til aften. Måske går jeg i gang med en ny bog senere. Ellers venter jeg til i morgen tidlig, når jeg har fået en god nats søvn.08:23
Godmorgen til jer alle derude. Jeg er lige stået op efter en god nats søvn og er hoppet ind på sofaen med min dyne for at læse lidt videre. Inden jeg gik i seng i går aftes, tog jeg hul på The Alchemist, som jeg havde glædet mig meget til at læse. Der gik dog ikke længe, før jeg kunne mærke søvnen trænge sig på (ikke på grund af bogen, men på grund af min døgnrytme). 

Så nu vil jeg, med fornyet energi, kaste mig over bogen igen. Hvordan er det gået hos jer? Har I været oppe hele natten?  

10:57
Jeg har læst lidt i The Alchemist og spist lækker morgenmad med min kæreste. Jeg må indrømme, at jeg har lidt svært ved at finde motivationen til at læse videre - ikke på grund af bogen, men fordi jeg er ør i hovedet af at læse. 

Så jeg vil stoppe mit read-a-thon her. Jeg tyvstartede jo også i går, så jeg havde én hel dag med læsning. Nu vil jeg bruge lidt tid med min kæreste og smutte og ud få lidt frisk luft. 

I må have en rigtig god slutspurt de næste par timer :-)   
52 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak, søde Ida! Skal du også læse med denne gang? :-)

   Slet
 2. Det er jo egentlig smart at tyvstarte, måske jeg skulle overveje det næste gang! :D
  Og jeg er spændt på hvad du synes om Sanderson-bogen. Har selv kun læst Stålhjerte, og den var jeg helt vild med, så skal også have læst mere af ham :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt vildt med den! Faktisk har jeg slet ikke lyst til at læse den færdig, for jeg vil helst ikke forlade universet. Men så er det jo godt, at der er en hel bog mere i serien :-)

   Rigtig god læselyst! :-)

   Slet
  2. Uhh det lyder jo helt fantastisk! Jeg har i hvert fald sat trilogien på ønskesedlen, for kan jo nok ikke undvære et Sanderson-fix inden bog 2 i Stålhjerte bliver oversat til dansk :)

   Slet
  3. Det synes jeg lyder som en rigtig god idé, mens du venter! Jeg skal også have læst Stålhjerte :-)

   Slet
  4. Kan helt klart anbefal Stålhjerte! Det er blevet til en af mine favoritbøger i år :)
   Og sikke en fin udgave du har af Alkymisten. Det er simpelthen også en fantastisk bog

   Slet
  5. Tak :-) Jeg købte den, da jeg var i San Francisco i sommers.

   Indlig videre er mit indtryk af det rigtig godt :-)

   Slet
 3. Jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, der tyvstarter. Jeg går i gang kl. 11, for jeg kan ikke være med i morgen, så jeg læser fra 11 til 23 i dag.

  Uh - Well of Ascension! Den håber jeg på at få læst i løbet af maj. Det lader til, at du nyder den - dejligt :-)

  God fornøjelse!


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt, vi kan være med og stadigvæk få læst i mange timer, selvom vi ikke følger det officielle "program" :-)

   Du skal glæde dig. Den er vildt god! :-)


   Slet
  2. Jeg har lavet en mental note til mig selv om, at jeg SKAL huske at læse den næste måneds tid - hvis jeg ikke gør det, er du velkommen til at mobbe mig :D

   Mvh.
   Den lille Bogblog

   Slet
  3. Hehe, jeg skal sørge for at holde dig op på det ;-D

   Slet
 4. Rigtig, rigtig god læselyst! Jeg startede også engang klokken 08:00 på grund af aftaler, som jeg ikke kunne aflyse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Du må også have et rigtig godt læsedøgn :-)

   Slet
 5. God læselyst til dig :) Det er første gang jeg er med og jeg er meget spændt på hvordan man egentlig jongelere rundt mellem læsningen og updates på de sociale medier. Synes det lyder som en god ide med at tyvstarte, den vil jeg have i mente til en anden gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde :-)

   Ja, det kan godt være lidt svært at få tid til det hele, selvom vi har 24 timer. Men så længe vi husker at hygge os, skal det nok blive en rigtig god dag/nat!

   Slet
 6. Svar
  1. Det lyder fornuftigt med en pause efter en god bog! Jeg er stadig igang med min første bog, men mon ikke jeg snart får den læst færdig? (Jo Rikke, hvis du stiller computeren væk.. ;) )

   Slet
  2. Hehe, det kender jeg godt! Jeg havde også svært ved at holde fokus de sidste sider af min bog, selvom den egentlig var vildt spændende.

   Slet
  3. Tak for denne gang! Det var skønt at følge med i din læsning. Jeg håber at dit døgn har været magisk! :D

   Slet
 7. God læsestart. Min tyvstart blev noget senere end jeg lige havde regnet med, men en time før er også okay, tænker jeg. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver sikkert rigtig godt! God læselyst til dig :-)

   Slet
  2. Jeg syntes også du har gjort en god indsats, ligesom alle andre, din har bare været forskudt. ;)

   Slet
 8. Rigtig god læselyst, glæder mig til at følge med. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville ønske jeg kunne have været oppe hele natten, men det er mig fuldstændig umuligt, desværre. Men nu skal det blive godt med en læseslutspurt.

   Slet
  2. Jeg kan heller ikke holde til at være oppe hele natten, så jeg gik i seng klokken tolv og sov cirka til klokken otte. De var virkelig godt med en god nats søvn :-)

   Hav en god slutspurt!

   Slet
 9. Rigtig god fornøjelse og læselyst! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)
   Åh, jeg må altså virkelig få læst noget mere af Sanderson på et tidspunkt!

   Slet
  2. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale ham! :-)

   Slet
  3. Jeg har også læst hans "Stålhjerte" og var SÅ overrasket, over hvor godt han skriver! :)

   Slet
  4. Åh ja, Stålhjerte vil jeg virkelig også gerne læse! :-)

   Slet
  5. Den er virkelig også god og anbefalelsesværdig! :)

   Slet
 10. Glædeligt læsedøgn søde Louise <3

  Og åh, det lyder som en god bog, hvis tiden bare flyver af sted. Det er bare det dejligste. Skal du så læse 2'eren bagefter? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde, søde Rikke <3

   Det er noget af det bedste! Det er 2'eren, jeg er i gang med nu, men der er en 3'er, så jeg kan ikke udelukke, at den trækker i mig, når jeg er færdig ;-)

   Slet
  2. Åh, hvor er det dog perfekt at støde på en så god bogserie midt i readathon! Så går man ikke i bogmangel – og det er nok også meget rart at få handlingen lidt mere sammenhængende ved at læse bøgerne lige efter hinanden.

   Hyggeligt lyder det i hvert fald til at være! :)

   Slet
  3. Ja, det tror jeg, du har ret i. Og ja, jeg hygger mig. Det lyder det også til, du gør :-)

   Slet
 11. Uh, god fornøjelse!
  Den trilogi er simpelthen så fantastisk. Du skal helt sikkert overveje at begrave dig i den tredje bog. Der er så mange løse tråde der bliver samlet op på.
  Glæder mig meget til at følge din læsning, søde Louise!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Amanda - og i lige måde!

   Jeg kan se, du har læst 'The Alchemist'. Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den :-)

   Slet
 12. Haha, Read-a-Thon er klart vigtigere end FIFA.
  Hos mig går det fint, jeg har afsluttet min første bog (The Sculptor af Scott McCloud) som var helt fantastisk. Grapich novels er altid sådan en god måde at starte på, synes jeg.

  Fortsat god læselyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det mener jeg også, det er! ;-)

   Jeg har faktisk aldrig læst en graphic novel til read-a-thon. Det kunne være, jeg skulle prøve det næste gang :-)

   Slet
 13. Jeg har slet ikke snacket rigtigt endnu, kun med kiks og æble - jeg gemte det usunde til efter maden :P Nu går det sikkert også snart galt... :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, jeg snack'er altid helt vildt, når der er read-a-thon - særligt om aftenen. Så det kan være det kommer ;-)

   Slet
 14. Jeg vil istemme, at read-a-thon klart er vigtigere end FIFA - ja, faktisk vigtigere end alt i fjernsynet! :)

  Jeg forestiller mig, at du måske sover nu, så jeg håber du drømmer sødt, og vender stærkt tilbage med mere hyggelig fælleslæsning i morgen tidlig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, jeg er helt enig! ;-)

   Tak for det. Ja, jeg nød en god nats søvn.

   Hvordan går det hos dig? :-)

   Slet
 15. Jeg håber, du giver Alkymisten en chance, når du er blevet lidt mere dig selv igen - jeg føler mig selv lidt zombie agtig i hvert fald :P Den er i hvert fald virkelig, virkelig god, Alkymisten. :D

  SvarSlet
 16. Alkymisten er skøn, den må du få læst før eller siden :D

  Anne

  SvarSlet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.