Aziz Ansari er blevet dumpet. Eller det er han ikke direkte. Han har sendt en besked på Messenger til en pige, han har datet. Men hun...

”True Romance” af Aziz AnsariAziz Ansari er blevet dumpet. Eller det er han ikke direkte. Han har sendt en besked på Messenger til en pige, han har datet. Men hun svarer ham ikke. Han kan se, at hun har læst beskeden og er begyndt at skrive for derefter at slette sit svar igen.

Hun lader beskeden forblive ubesvaret, og Aziz Ansari kan blot stå tilbage og undre sig over, hvad han har gjort forkert.


En morsom betragtning af dagens datingsystem

I dagens datingunivers, hvor vi kan være i kontakt med mange mennesker online, er det svært at overskue mulighederne. Med apps som Tinder er det utrolig nemt at finde singler i nærheden – og man er blot et swipe fra at gå fra den ene kandidat til den anden.

Aziz Ansari er forundret over vores datingsystem og har brugt flere år på at undersøge, hvordan vi bærer os ad. Han prøver blandt andet at finde ud af, hvordan vores datingmønster har ændret sig i tidens løb.

Jeg er selv fra en generation, hvor en stor del af datingen foregår online, og jeg kan sagtens relatere mig til mange af de resultater, Aziz Ansari finder frem til. Bogen indeholder mange gode og sjove pointer, og man kan tydeligt mærke, at den er skrevet af en komiker. Se blot hans indledning:

”Oh, shit! Thanks for buying my book. That money is MINE. But I worked really hard on this, and I think, you’ll enjoy it.”

Det var dejligt befriende at læse en non-fiktion-bog, som var skrevet i et legende let sprog, og hvor der var brugt mange eksempler og små fortællinger.


Læs den hvis…

Hvis du synes, det er sjovt at læse om os mennesker og vores måde at opføre os på, så kan jeg helt klart anbefale dig at læse ”True Romance”. Det er et skønt studie af nutidens romancer. Derudover er det en hyle morsom bog, som fik mig til at grine højlydt flere gange. Hvis du kan lide det, er ”True Romance” bestemt også noget for dig.
4 kommentarer:

 1. Den lyder ret meget, som hans Netflix-serie "master of none", har du set den? Det er selvfølgelig fiktion, men synes godt man kan trække nogle paralleller til de ting, du nævner i din anmeldelse.

  Har du forresten læst Yes Please af Amy Poehler?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk ikke set serien på Netflix, men hvis den bare minder en smule om bogen, skal jeg helt sikkert se den! :-)

   Nej, det har jeg ikke. Er den god?

   Slet
 2. Jeg er glad for, du kunne lide den! :-)
  Og som Maja siger, så minder den virkelig meget om hans Netflix-serie. Mange af bogens eksempler bliver også nævnt i serien, og hele hans historie med forældrene, er også en del af seriens historie (hans forældre spilles faktisk af hans rigtige forældre - sejt!).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det lyder som en rigtig god serie! Den må jeg hellere se snart :-)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.