De sidste to måneder har været hektiske for mit vedkommende. Først og fremmest er jeg startet i nyt arbejde, og det har taget meget af ...

Lige nu læser jeg…næsten ikke!


De sidste to måneder har været hektiske for mit vedkommende. Først og fremmest er jeg startet i nyt arbejde, og det har taget meget af min tid og energi at komme ind i en ny rutine. Derudover har jeg rendt til alle mulige aktiviteter i weekenderne, og i forrige uge var jeg på skiferie. Så jeg har desværre ikke haft tid til at læse eller blogge så meget, som jeg plejer.

Nu synes jeg dog, jeg efterhånden er ved at få tid og overskud til at genoptage læsningen. Faktisk har jeg i denne weekend taget fat i ”A Little Life” igen, som jeg har holdt en pause fra. Jeg læser også lidt i ”Mænd uden kvinder” og ”Efter dig”.

Det hjalp desuden gevaldigt på min læselyst at have besøg af de søde piger fra min læseklub i weekenden. Der er nu intet som en god, lang og hyggeligt bogsnak, der kan sætte gang i læseglæden.

Det betyder forhåbentlig også, at I vil høre meget mere til mig her på bloggen i den kommende tid.

Får I læst nogle gode bøget? 

6 kommentarer:

 1. Det er så energikrævende at få skabt nye rutiner - især når kalenderen også er fyldt.
  Hvad synse du om A Little Life?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig!

   Jeg synes, den er okay indtil videre. Men den har ikke overbevist mig helt endnu. Det kan være, det kommer :-)

   Slet
 2. Altså, jeg får pt. læst en masse, men jeg synes ikke, der er særlig mange af dem, der er gode :D Så det er ikke nødvendigvis en fordel at få læst meget :-)

  Håber du kommer godt ind i læserytmen igen.


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja, det kan der være noget om :-)

   Men dejligt at du får læst en masse. Det kommer jeg forhåbentlig også snart til at gøre igen - snart.

   Slet
 3. Om jeg kender det! Efter jeg startede fuldtid har jeg levet i konstant tidsmangel til læsning og blogging. Eller. I hvert fald prioriteret min tid til anderledes. Nye rutiner kræver så meget. Og så hjælper det i øvrigt heller ikke på noget, at det er umuligt at fange godt lys til at tage billeder med. Januar er så mørk.

  Og sejt med 'A Little Life'. Kan du lide den? Jeg har efterhånden hørt lidt blandede ting, så nu kommer jeg helt i tvivl.

  I øvrigt: Din blog ser så fin ud med det nye layout!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret - det hjælper nemlig ikke, at man ikke kan tage billeder til bloggen på grund af mørket :-)

   Jeg har det lidt blandt med den 'A Little Life'. Den er skrevet godt, men der er noget ved karaktererne, der irriterer mig. Jeg håber stadigvæk, den overrasker mig positivt.

   Tak! Det er jeg glad for, du synes :-)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.