De sidste to år har jeg deltaget i Dewey's Read-a-Thon . Begge gange har det været en virkelig god oplevelse, for der hviler en særl...

Dewey's Read-a-Thon


De sidste to år har jeg deltaget i Dewey's Read-a-Thon. Begge gange har det været en virkelig god oplevelse, for der hviler en særlig stemning over hele arrangementet. Det er superhyggeligt at vide, at flere tusinde mennesker i hele verden sidder og læser i det samme tidsrum. 

Jeg kan mærke, at jeg trænger til at have en hel dag, hvor jeg ikke laver andet end at læse. Derfor skal jeg selvfølgelig være med til endnu et read-a-thon. 

Jeg skal blandt andet have læst The Well of Ascension af Brandon Sanderson færdig. Det er en vidunderlig bog, og jeg savner at have tid til at fordybe mig i den. 

Jeg regner også med at begynde på The Alchemist af Paulo Coelho, som er den næste bog, jeg skal læse med min læseklub. 

Og så har jeg også et hængeparti i form af Daniel Mendelsohns De mistede, som jeg også kan læse lidt i, hvis jeg har brug for at læse noget helt andet.

Sidste år nåede jeg slet ikke igennem min udvalgte stak bøger, og det stressede mig en lille smule, at det gik så trægt med læsningen. Så i år vil jeg lade være med at sætte mig et bestemt mål. Jeg vil bare nyde, at jeg har sat tid af til at læse nogle gode bøger.

Jeg har også besluttet mig for, at jeg ikke vil læse hele natten. Det kan jeg simpelthen ikke holde til. Så jeg læser, til jeg har brug for at gå i seng – og så genoptager jeg læsningen, når jeg står op.

Sidste år sad jeg om lørdagen og ventede på, at klokken blev 14.00 (til det officielle read-a-thon startede), men i år tyvstarter jeg og går i gang i løbet af formiddagen. Nu da jeg ikke skal læse om natten, vil jeg gerne udnytte hele lørdagen. 

Billederne i dette indlæg er taget ved sidste års read-a-thon, og jeg vil selvfølgelig holde jer opdaterede igen i år her på bloggen samt på Instagram og Twitter

Ihh, hvor jeg glæder mig! 

Skal I deltage i Dewey's Read-a-Thon?


14 kommentarer:

 1. Jeg tror din plan med at tyvstarte om formiddagen er en god plan, for jeg kan heller ikke holde mig vågen hele natten og har også i sinde at sove nogle timer på et eller andet tidspunkt.
  Så den plan tror jeg grisk at jeg kopierer ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i hvert fald erfaret, at jeg ikke er god til at holde mig vågen for at læse om natten. Og så vil jeg hellere starte lidt tidligere, så jeg kan læse, men det er lyst udenfor :-)

   Gør endelig det ;-)

   Slet
 2. Fedt! Så er vi to om at starte tidligt på læsningen. Jeg kan nemlig ikke være med om søndagen, så jeg starter også lidt tidligere om lørdagen, så jeg i det mindste får et halvt døgn med læsning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk! Så kan vi følges ad, indtil arrangement officielt går i gang :-)

   Slet
 3. Uh jeg er ærgerlig over ikke at kunne deltage i denne omgang :( men at sidde i et fly mod brasilien er nu heller ikke helt dårligt, og hey, jeg skal jo nok få læst lidt i løbet af turen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror nu også gerne, jeg ville bytte en hel læselørdag med en tur til Brasilien ;-)

   Om ikke andet har du en del timer til at læse i flyet :-)

   Slet
 4. Åh, hvor bliver det hyggeligt! Jeg glæder mig virkelig til at læse lørdagen væk og følge en masse skønne blogs samtidig :)

  Det er på ingen måde værd at stresse over sin læsebunke. Det skal først og fremmest være hyggeligt. Og det er jeg også sikker på, at det bliver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver super hyggeligt! Jeg glæder mig afsindig meget :-)

   Slet
 5. Uh, The Alchemist af Paulo Coelho er fantastisk. Det er den type bog jeg så gerne vil få genlæst ofte, men sjældent får genlæst når det kommer til stykket, fordi jeg hver gang er så bange for at jeg finder en "fejl" i den der gør min kærlighed mindre. :P

  Jeg er med til Read-a-Thon igen. Jeg har aldrig været med hele natten, jeg går altid i seng på et tidspunkt, det andet kan jeg ikke holde til, men det er simpelthen så hyggeligt. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg alt for godt. En genlæsning vil næsten altid være en anderledes oplevelse. Ikke nødvendigvis en negativ oplevelse, men anderledes :-)

   Jeg glæder mig til at følge dig på dagen!

   Slet
 6. Dejligt, at du skal være med endnu en gang! Og du har fuldstændig ret - det handler først og fremmest om at hygge og bare fokusere på, at man bruger sin tid på at kunne læse lidt mere dedikeret end på de fleste dage.
  Jeg var også meget forhippet på hvor meget "alle de andre" nu læste de første par gange, men det kan man bare ikke bruge til noget - hvis man læser for andet end sin fornøjelses skyld, så kan det vel være lige meget :)

  Glæder mig til at følge med herinde på dagen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det nemlig! Man får mest ud af oplevelsen, hvis man bare nyder at læse og deler oplevelsen alle de andre :-)

   Det er jeg glad for, du gør!

   Slet
 7. Hvor er det dog nogle gode bøger, som du har udvalgt dig til readathon!
  Jeg glæder mig sådan til at følge dit læsedøgn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg glæder mig også til at følge dig :-)

   Slet

Leveret af Blogger.
Mit billede
Jeg er 26-årige Louise, som bor og studerer i Aarhus. Som det fremgår af bloggens titel elsker jeg det fiktive univers. På bloggen vil jeg anmelde bøger og film og dele glæder og frustrationer ved selv at skrive tekster og opfinde et fiktivt univers. Jeg håber, I vil blive inspireret af at læse med, og jeg vil meget gerne modtage jeres spørgsmål og kommentarer.